ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Το μήνυμα της διαπλοκής από το Βήμα του Μαρινάκη!

 

“Κάντε κάτι!”. Τόσο απλό αλλά ταυτόχρονα τόσο δυνατό είναι το μήνυμα που στέλνει η κοινωνία για την συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων.
 
 
Προβάρει ως... Μπουμπουλίνα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά του Στέφανου Κασσελάκη και ως υπόλοιπο της Ν.Αρ. στο πλαίσιο των «87». Τα παραπάνω τα εμφανίζει ως μήνυμα των πολιτών μέσω του αντιΣΥΡΙΖΑ φύλλου της Δεξιάς, του γνωστού «Το Βήμα της Κυριακής» και άρθρου της  με το σχετικό μήνυμα: «Το μήνυμα των πολιτών - Κάντε κάτι». 
 
Αυτό λοιπόν το μήνυμα το μεταφέρει μέσω Τουΐτερ (πλατφόρμα «Χ» και λαμβάνει τις ανάλογες απαντήσεις των πολιτών. 
 
Να σας τις γνωστοποιήσω μέσω του Istologiou G. Mosxou; Δεν θα σας δημιουργήσουν ευχάριστη αίσθηση. Άλλωστε η δεοντολογία δεν μου επιτρέπει πεζοδρομιακές εκφράσεις όπως αυτές που απευθύνονται στην κα... Μπουμπουλίνα!
 
Βεβαίως να σας γράψω ότι οι διαμαρτυρόμενοι για την τακτική πολιτικών μας, που αρπάζουν μικρόφωνο όπου το βρουν, σαν τις... πριμαντόνες για να πουν ότι νομίζουν πως θα εντυπωσιάσει και το επενδύουν με επίπλαστες  θεωρείες, δεν είναι σημερινό φαινόμενο. 
 
Έλκει την καταγωγή παλαιόθεν. Αλλά αυτό δεν ανήκει στην Αριστερή πρακτική και ηθική. 
 
Συνηθίσαμε από ετών ότι διαφωνίες έχουμε να τις βάζουμε στα όργανα προς επίλυση κι όχι στο μαγαζάκι του Μαρινάκη! 
 
Άλλωστε γιατί συνέρχεται η συνεδρίαση της ΚΕ την ερχόμενη Κυριακή; 

Ας βγάλουν τα... έντερά τους εκεί. Κι όχι επάνω στην κοινωνία των πολιτών που άλλα περιμένει από αυτούς.

Λίγο απέχουμε από το να μας δικαιολογηθούν ότι όσα ευτράπελα ακούσαμε αυτές τις μέρες είναι της Δημοκρατίας το... μετορίζι κι όχι μεταφασόλια! Όπως είπε και η κα βουλεύτρια της Ν.Αρ. που ψήφισε ως μετερίζι(!) υπέρ του ξεπουλήματος του Φάρου Δρεπάνου εκ... παραδρομής!
 
Διαβάστε ελάχιστα μόνον σχόλια από την ανάρτηση της κας Ε΄ αντιπροέδρου της ΒτΕ:
 
Δεν σας λέει αυτό η κοινωνία, η κοινωνία θέλει ΑΥΤΌΝΟΜΟ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ ΣΥΡΙΖΑ ...& όταν σας διώξει ο Στέφανος  πίστεψε με θα γίνει. Πάρτε δρομο!
 
Η διαπλοκή το στέλνει αυτό το μήνυμα. Η κοινωνία του ΣυΡιζΑ λέει στήριξε τον Κασσελάκη.σταματήστε το διχασμό. Όποιος και να ήταν αρχηγός σε κάποια ομάδα θα βρωμούσε,. επειδη είτε είστε ανίκανοι να ανήκετε σε κόμμα,είτε ο καθένας θέλει το δικό του για να είναι πρόεδρος!
 
Καλό ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ. Δεν θα μας λείψετε καθόλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: