ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Ξαφνική εμφάνιση τριζονιών, σαν πληγή του Φαραώ!


 
Οι κάτοικοι δεν τολμούν να ανοίξουν τα παράθυρά τους ενώ εισβάλλουν μέσα στα σπίτια από μικρά κενά και χάνουν τον ύπνο τους!

Επιδρομή εκατομμυρίων τριζονιών στα Τρίκαλα και τα χωριά του κάμπου τις τρεις τελευταίες ημέρες, έχουν κάνει τους Τρικαλινούς να χάσουν τον ύπνο τους!

Πρόκειται για ένα φαινόμενο που κανείς δεν θυμάται να έχει ξανασυμβεί στην περιοχή, γράφει το trikalaola.gr!

Τα τριζόνια εμφανίζονται κατά χιλιάδες κυρίως τη νύχτα όπου υπάρχει έντονος φωτισμός ενώ στους δρόμους υπάρχουν αμέτρητα πατημένα από τους πεζούς και τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Οι κάτοικοι δεν τολμούν να ανοίξουν τα παράθυρά τους ενώ εισβάλλουν μέσα στα σπίτια από μικρά κενά κάτω από τις πόρτες και από χαραμάδες.

Μερικοί τα περιέγραψαν στο trikalaola.gr ως «κατσαρίδες που πετάνε» γιατί το περπάτημά τους μοιάζει πολύ με της κατσαρίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: