ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Και 4η μνηστήρας με τους Ανδρουλάκη, Δούκα, Γερουλάνο

Η Μιλένα Αποστολάκη 

Τέταρτη μνηστήρας, μετά τους Ανδρουλάκη, Δούκα, Γερουλάνο και η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για πρόεδρος του κόμματος, ανεβάζοντας τον αριθμό των διεκδικητών και παράλληλα κρατώντας την πόρτα εισόδου στην αρχηγία του ΠΑΣΟΚ ανοικτή για επόμενους ζηλωτές της θέσης. Στην Δημοκρατία όλα τα δικαιώματα επιτρέπονται μέχρι του σημείου, που θα εμποδίζουνν τα δικαιώματα των άλλων! Ακόμη και αυτό της βουλεύτριας, Μιλένας Αποστολάκη που φαίνεται να ζήλωσε δόξαν Φώφης Γεννηματά!

Στην γραπτή δήλωση της Μιλένας Αποστολάκη αναφέρεται:

«Στις 6 Οκτωβρίου η δημοκρατική παράταξη θα βρεθεί στις κάλπες, προκειμένου να εκλεγεί νέα ηγεσία.

Αυτή η επανεκκίνηση είναι αναγκαία, αλλά και ιστορικά κρίσιμη, καθώς η χώρα έχει επιτακτική ανάγκη από μια νέα αλλαγή.

Είναι χρέος απέναντι στον δημοκρατικό κόσμο που ασφυκτιά από τη δεξιά διακυβέρνηση, την δραματική αύξηση των ανισοτήτων, την αχαλίνωτη αισχροκέρδεια, την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους, την επίθεση στο κράτος δικαίου και την αδιαφάνεια.

Αυτό το μοντέλο διακυβέρνησης και αυτή η πολιτική πρέπει και μπορούν να ηττηθούν.

Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει ξανά ο προοδευτικός πλειοψηφικός φορέας της και αυτός οφείλει να είναι ο στόχος μας. Αυτός θα είναι ο δικός μου στόχος, όπως επεσήμανα στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και γι αυτόν θα αγωνιστώ.

Θέτω όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφια για την ηγεσία, στην υπηρέτηση του στόχου αυτού Και καλώ τον δημοκρατικό κόσμο της χώρας με την μαζική του συμμετοχή στην εκλογική μας διαδικασία, να σφραγίσει την επίτευξη του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: