ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Στέκι Αλληλεγγύης Εκεί στο Νότο: Δράσεις Αλληλεγγύης

Το Στέκι Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Πάτρας , κάθε Τρίτη και Πέμπτη, με αρχή την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 6.30μμ έως 9.00 μμ., προχωρά σε συλλογή τροφίμων στο χώρο του Στεκιού, Βυζαντίου και Σινά.

Η καμπάνια αφορά συλλογή τροφίμων για ευάλωτα νοικοκυριά εν όψει των εορτών.

Παράλληλα στο χώρο λειτουργεί και η καμπάνια της Αλληλεγγύης για όλους , για τους πρόσφυγες του Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Καμπάνια Αλληλεγγύης στους πρόσφυγες πολέμου του Ναγκόρνο Καραμπάχ (Αρτσάχ) διοργανώνουν η Ομάδα Ανθρωπιστικής Πρωτοβουλίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών, η Αλληλεγγύη για Όλους και το Στέκι Πολιτισμού και Αλληλεγγύης- Εκεί στο Νότο.

Μέχρι και τις 29 Δεκεμβρίου θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες του Καυκάσου τα οποία θα σταλούν στην Αρμενία, μέσω της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής.

Συγκεκριμένα για τους πρόσφυγες του Ναγκόρνο Καραμπάχ συλλέγονται:

-Ιατρικό και φαρμακευτικό υλικό.

-Χειμερινό ρουχισμό για ενήλικες και ανήλικους (μπουφάν, σκουφιά, γάντια, πουλόβερ, ισοθερμικό ρουχισμό, μάλλινες κουβέρτες)

-Υγειονομικό υλικό (πατερίτσες, αναπηρικά καροτσάκια, σύριγγες, γάζες, συσκευές ενδοφλέβιας χορήγησης, μηχανικό εξοπλισμό).

-Τρόφιμα μακράς διάρκειας (όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη, ελιές, γάλα εβαπορέ)

Με αφορμή την έναρξη της καμπάνιας για τη στήριξη των συνανθρώπων μας που πλήττονται από το συνεχόμενο  lockdown αλλά και τις κυβερνητικές επιλογές στηρίζουμε ενεργοποιούμε την κοινωνία.

 

Κανένας Μόνος στην κρίση.

 

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: Μιχάλης Μαλλιαρουδάκης: 6973671604 / Ανδρέας Ριζούλης : 6986794683

Δεν υπάρχουν σχόλια: