ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Σε πολιτική ήττα οδηγείται ο κ. Μητσοτάκης στην ΕΕ

Οι σκληρές κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας φαίνεται να μην είναι στο τραπέζι της Συνόδου Κορυφής, παρά τις επιδιώξεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, και αυτό φαίνεται να οδηγεί σε πολιτική ήττα του κ. Μητσοτάκη, που άφησε να διαχειριστούν το θέμα οι μεγάλοι της ΕΕ, ενώ επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία για τις προκλητικές ενέργειες στην Ανατολική Μεσόγειο ζητά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών (93%) που συμμετείχαν σε έρευνα της Κάπα Research.

Το νέο προσχέδιο συμπερασμάτων που κατατέθηκε στη Σύνοδο Κορυφής εξακολουθεί να παραμένει μακριά από τις προσδοκίες Αθήνας και Κύπρου και οι τελικές αποφάσεις μεταφέρονται για το δείπνο των ηγετών της ΕΕ.

Σύμφωνα με το Politico, η νέα εκδοχή του κειμένου αναφέρεται σε μια πρόσκληση «στο Συμβούλιο να υιοθετήσει επιπλέον κατάλογο» (σ.σ. κυρώσεων) αναφορικά με τις «μη αδειοδοτημένες δραστηριότητες γεωτρήσεων στην Ανατολική Ευρώπη» και καλεί τον Τζοζέπ Μπορέλ, κορυφαίο διπλωμάτη της ΕΕ «να υποβάλει έκθεση για την κατάσταση» περιλαμβανομένης «επέκτασης του εύρους» για της κυρώσεις «το αργότερο στη Σύνοδο Κορυφής του Μαρτίου».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: