ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Η δυσαρέσκεια πολιτών για την πανδημία φουντώνει

Τη δυσαρέσκειά τους για τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας εκφράζουν οι πολίτες όπως προκύπτει και σε νέα δημοσκόπηση.

Ειδικότερα, σε δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του Open Beyond, το 54% δηλώνει μη ικανοποιημένο, έναντι 40% που έχει αντίθετη άποψη. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάιο το 84% των πολιτών δήλωνε ικανοποιημένο από τα κυβερνητικά μέτρα.

Οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας «καρφώνουν» την κυβέρνηση για τη μεγάλη έξαρση της πανδημίας στην περιοχή τους. 

Συγκεκριμένα, το 46% κάνει λόγο για καθυστερημένη λήψη μέτρων, το 31% πιστεύει ότι οι πολίτες δεν τήρησαν τα μέτρα, ενώ το 18% τονίζει την απουσία ελέγχων.Την ίδια στιγμή χτυπάει «κόκκινο» η δυσαρέσκεια απέναντι στους υπουργούς της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Αρνητική πρωτιά έχει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ακολουθεί ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Αναφορικά με την πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με 38% και ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ με 22,6%, Κίνημα Αλλαγής με 6,9% ΚΚΕ με 5,6% και Ελληνική Λύση με 4,2%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: