ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Τώρα σφάζονται στης... Μάρως την ποδιά!

 


«Σφάζονται» στης... Μάρως την ποδιά οι διευθυντές των ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη, που υιοθετούν την πολιτική του ''Μακελειού''  της ΝΔ με πρωτεύονται τον σύμβουλο έκδοσης της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, Γιώργο Παπαχρήστο.

Ο διευθυντής της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ, Αντώνης Καρακούσης, με ανάρτησή του αφήνει σαφείς αιχμές για τη διαχείριση  του θέματος από τον ομόσταυλό του Γιώργο Παπαχρήστο αλλά και κατά της ΝΔ και των στελεχών της που είναι μεγαλοϊδιοκτήτες ακινήτων. Αναφέρει στην ανάρτησή του στο twitter ο Αντώνης Καρακούσης:

«Ο κ. Τσίπρας εγκαλείται για την ενοικίαση εξοχικής κατοικίας. Έδωσε απαντήσεις, οι οποίες αμφισβητούνται από κάποιους. Ίσως να υπάρχουν ''σκιές''. Ωστόσο δεν μπορώ να παραβλέψω ότι εγκαλείται από κόμμα μεγαλοϊδιοκτητών ακινήτων, η απόκτηση των οποίων δεν ήταν πάντα χωρίς ''σκιές''».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Παπαχρήστος στο κείμενό του, μετά το εξώδικο του Αλέξη Τσίπρα, απολογείται ότι πλην σαφώς το ρεπορτάζ βασίστηκε σε κουτσομπολιά της γειτονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: