ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Στη Βουλή τα «λευκά κολάρα» μέχρι να απαντηθούν!

Σε επανακατάθεση της ερώτησης προς τον Κ. Μητσοτάκη για τα δωράκια προς τα «λευκά κολάρα» προχώρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην επίκαιρη ερώτησή του ο κ. Τσίπρας επικρίνει -μεταξύ άλλων- τον πρωθυπουργό ότι ενώ εντείνει την πολιτική της επίδειξης πυγμής και της ρητορικής περί «νόμου και τάξης», ειδικά σε ό,τι αφορά τα «εγκλήματα του λευκού κολάρου» έχει επιλέξει να ακολουθεί τις πλέον επιεικείς απόψεις.


Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός ευνοεί «όσους δεν δίστασαν στα χρόνια πριν ή κατά τη διάρκεια της κρίσης να μετέρχονται απατηλά μέσα και ιδιαίτερα τεχνάσματα και να καταχρώνται τις θέσεις εμπιστοσύνης που κατείχαν, προτάσσοντας τα ιδιοτελή τους συμφέροντα και αξιοποιώντας την προνομιακή πληροφόρηση και τις ευκαιρίες που έδινε η συμμετοχή τους σε ένα σύστημα διαπλοκής και θεσμικής και πολιτικής προστασίας τέτοιων δραστηριοτήτων, όπως ενδεικτικά έγινε με την τιμολόγηση των φαρμάκων».

Η ερώτηση που προκαλεί το έντονο ενδιαφέρον αναμένεται να συζητηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 22/11. Είχε προγραμματιστεί αρχικά για την 15η Νοεμβρίου ωστόσο δεν συζητήθηκε λόγω της περιοδείας του Κ. Μητσοτάκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: