ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Τα Πανεπιστήμια δεν είναι τέτοιος χώρος που λένε στη ΝΔ




Δ. Βίτσας: Η κατάργηση του υπουργείου Μετανάστευσης είναι το μεγαλύτερο λάθος της ΝΔ

Ο ίδιος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Chanel, επεσήμανε ότι «η ΝΔ προσπαθεί να περάσει στην κοινή γνώμη ότι τα πανεπιστήμια δε λειτουργούν και ότι είναι χώροι παρασκευής βομβών μολότοφ».

Όσον αφορά στο προσφυγικό, ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, τόνισε ότι το μεγαλύτερο λάθος της κυβέρνησης ήταν η κατάργηση του αρμόδιου υπουργείου, «όπως επεσήμανε άλλωστε και το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συμβούλιο».

«Η Ελλάδα μπορεί να πιέζει συνεχώς την ΕΕ για δίκαιο καταμερισμό των προσφύγων και να ζητά μέτρα για τη μείωση των αιτιών της προσφυγιάς και της μετανάστευσης», τόνισε ο Δημήτρης Βίτσας προσθέτοντας ότι το δεύτερο που μπορεί να κάνει είναι ζητεί από την Τουρκία να συγκρατεί τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές».

Μαθαίνουμε ότι ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε αλληλεγγύη, μετά από τους βουλευτές του, και από τους περιφερειάρχες της ΝΔ για τη διαχείριση της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης", αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ. 

"Δεν είναι οι ίδιοι που προεκλογικά μαζί με τον κ. Μητσοτάκη έκαναν ανένδοτο κατά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «η μετεγκατάσταση προσφύγων από τα νησιά δεν είναι λύση»;", ρωτά ο ΣΥΡΙΖΑ, για να σχολιάσει ότι "για πολλοστή φορά, παρά την εγκληματική καθυστέρηση που οδήγησε την κατάσταση στο προσφυγικό στο σημερινό μπάχαλο, καλωσορίζουμε τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ στην πραγματικότητα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: