ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Με τρεις έδρες η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην ΚΕΔΕ

Στις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη των 30 νέων μελών του ΔΣ της ΚΕΔΕ, συν τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη που συμμετέχει ex officio, είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα, που για τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, που εκπροσωπείται πλέον με τρεις έδρες θεωρούνται ικανοποιητικά.
Σε σύνολο 511 ψηφισάντων η παράταξη «Σύγχρονοι ισχυροί δήμοι», που κατήλθε μετά την αντιπαράθεση των δημάρχων Τρικάλων, Δημήτρη Παπαστεργίου και Αμπελοκήπων - Μενεμένης, τον Λάζαρο Κυριζόγλου συγκέντρωσε 325 έδρες, ερχόμενη πρώτη. 

Η παράταξη «Αυτοδιοικητικό Κίνημα» έλαβε 91 ψήφους.

Τρίτη ήρθε η παράταξη «Προοδευτική Αυτοδιοικητική Συνεργασία» με 45 ψήφους.

Τέτραρτη η παράταξη «Νέα Αυτοδιοίκηση» με επικεφαλής τον δήμαρχο Νίκαιας - ΑΓ. Ιωάννη Ρέντη με 33 ψήφους.

Η "Προοδευτική Αυτοδιοικητική Συνεργασία" (ΣΥΡΙΖΑ) παίρνει 3 έδρες σε σύνολο 31. Κατήλθε με επικεφαλής τον δήμαρχο Λαρισαίων, και με ενωτικό ψηφοδέλτιο υποστηριζόμενο και από την "Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία". Το αποτέλεσμα κρίνεται θετικό από κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ.


Δέκα ψήφους συγκέντρωσε η «Λαϊκή Συσπείρωση» του ΚΚΕ.
Έξι ψήφους η παράταξη «Συντονισμός Αιρετών», που πρόκειται στην ΛΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: