ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Σε σύγκρουση Αριστεράς-Δεξιάς, ίσως συντριβεί το ΚΙΝΑΛ

Βερναρδάκης: Προσωπική η αντιπαράθεση Τσίπρα-Μητσοτάκη -  Αντίδραση από Σταμ. Μαλέλη
Την εκτίμηση ότι το ΚΙΝΑΛ μπορεί να μην εκπροσωπηθεί στην επόμενη Βουλή επανέλαβε σήμερα ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης. Και συγκεκριμένα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Νews24/7 ανέφερε τα εξής: 


«Η εκτίμησή μου είναι ότι το ΚΙΝΑΛ μπορεί να μην εκπροσωπηθεί στην επόμενη Βουλή. Όταν τα διλήμματα είναι έντονα και οι εκλογικές αντιπαραθέσεις πολωτικές τότε ο ενδιάμεσος χώρος πιέζεται, τι σας κάνει εντύπωση; Οι εκλογές είναι πάντα ένα σκληρό τεστ, τεστ πραγματικότητας. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές πιθανότητες να είναι πρώτο κόμμα. Όποιο κόμμα είναι πρώτο θα έχει αυξημένες πιθανότητες αυτοδυναμίας επειδή η επόμενη Βουλή δεν θα είναι οκτακομματική».
Ακόμη εκτιμησε ότι είναι υπαρκτή «η πιθανότητα του κόμματος Βελόπουλου να εκπροσωπηθεί στη Βουλή». Και τόνισε ότι: «Οι επόμενες εκλογές θα είναι εκλογές Τσίπρα-Μητσοτάκη, Δεξιάς-Αριστεράς, το εκλογικό δίλημμα θα προσωποποιηθεί». 

«Οι κοινωνικές διεργασίες -συνέχισε- είναι πέραν των προσώπων. Μιλάμε για τη συγκρότηση ενός προοδευτικού πόλου. Το ΚΙΝΑΛ είναι ευπρόσδεκτο. Η πρόσκλησή μας είναι ανοιχτή».

Στην πρόσκληση προς το ΚΙΝΑΛΛ, απάντησε χυδαιολογώντας ο Σταμ. Μαλέλης με τα παρακάτω: «Ο υπουργός Επικρατείας κ. Βερναρδάκης συνεχίζει να περιφέρει από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο την πολιτική παρακμή του». 

Και πρόσθεσε: «Ο κ. Βερναρδάκης καταλαβαίνοντας το τέλος της λαϊκίστικης και νεοδεξιάς πολιτικής που υπηρέτησε, αντί να σωπαίνει, συνεχίζει να αυτογελοιοποιείται». 

Ο υπουργός Επικρατείας, παρακάμπτοντας τις αντιδράσεις ΚΙΝΑΛΛ, σημείωσε ότι «η στρατηγική μας είναι να γίνουν βουλευτικές εκλογές τον Οκτώβριο. Τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να υπάρξουν νέες εκτιμήσεις».

Σε σχέση με ενδεχόμενες υποψηφιότητες Κουντουρά-Δανέλλη στις ευρωεκλογές είπε ότι «εξετάζεται η κατοχύρωση της δυνατότητας για όσους βουλευτές πάρουν μέρος στις ευρωεκλογές να μπορούν να παραιτηθούν από τη βουλευτική τους ιδιότητα εφόσον εκλεγούν. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε θεσμικές ιδιοτροπίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: