ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Π. Σκουρλέτης: Βαθιά ταξική και αντικοινωνική η ΝΔ

"Δημιούργησαν την κοινωνική χρεοκοπία και τώρα έρχονται θρασύτατα να μας πούνε ότι κακώς ασκείται μία πολιτική υπέρ των πιο αδύνατων είτε μέσα από τις επιδοτήσεις για το ενοίκιο είτε μέσα από το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης" επεσήμανε σε συνέντευξη του ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.
 
"Αυτό συμβαίνει όχι γιατί είναι άνθρωποι μοχθηροί απέναντι στον κόσμο, Αλλά διότι είναι ακραία νεοφιλελεύθεροι" τόνισε.
Μιλώντας στον δημοσιογράφο Βασίλη Σκουρή, ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, επεσήμανε τον νεοφιλελεύθερο, ταξικό χαρακτήρα της πολιτικής που διέπει τη Νέα Δημοκρατία.  

«Αισθανθήκαμε την ανάγκη να επιστρέψουμε - διαθέσουμε αυτά τα χρήματα σε μια τέτοια κατεύθυνση που να καλύπτει τους οικονομικά πιο αδύναμους και αυτό πραγματικά δείχνει μια κοινωνική ευαισθησία. Μου κάνει εντύπωση η κριτική που ασκείται από τη Νέα Δημοκρατία, που χαρακτηρίζει αυτή την πολιτική επιδοματική και την οικτίρει, την χλευάζει, δείχνοντας έτσι τον πραγματικό, ταξικό χαρακτήρα της Νέας Δημοκρατίας".

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ με ΚΛΙΚ στον παρακάτω σύνδεσμο: 


Δεν υπάρχουν σχόλια: