ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Αισχρή προπαγάνδα της ΝΔ τα περί Ποινικού Κώδικα

 

Στο κενό πέφτει η απίστευτη προσπάθεια κυβέρνησης και μερίδας των ΜΜΕ, που με «όπλο» προπαγάνδας, κατα τη συνήθη τακτική, τη διασπορά fake news, υποστηρίζουν ότι ο νέος ποινικός κώδικας που ψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία κατά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, προβλέπει ευνοϊκές διατάξεις για την Χρυσή Αυγή.

Μάλιστα, κάποιοι εντέχνως προσπαθούν να διασπείρουν στην κοινή γνώμη την άποψη ότι εάν τα μέλη της Χρυσής Αυγής «πέσουν στα μαλακά», θα ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ! Πρόκειται για μία προσπάθεια να «κοντύνουν» τη μεγάλη νίκη της Δημοκρατίας μετά την ιστορική απόφαση του Εφετείου.

Με την προπαγάνδα και τα fake news της Νέας Δημοκρατίας, ταυτίστηκε και ο Σταύρος Κοντονής, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επέλεξε να ανακοινώσει την παραίτησή του από την ΚΕ του κόμματος, από το τηλεπαράθυρο του ANT1.

Κίνηση που εξόργισε τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εξέδωσε μια πολύ αυστηρή ανακοίνωση, λέγοντας ότι ο κ. Κοντονής με τις δηλώσεις του εξυπηρετεί πολιτικά συμφέροντα εχθρικά προς την αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε σκληρή δήλωση και για τη ΝΔ, απαριθμώντας ένα προς ένα τα ψέματά της. Για «ψέματα και ξέπλυμα των νεοναζί από τη ΝΔ» κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος και σημειώνει με νόημα: «Για κόμμα που έχει προβάδισμα 20 μονάδες, πολύ άγχος για την αντιπολίτευση εμφανίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: