ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Γκάφα ολκής. Χούντα λοιπόν ήταν και η ΝΔ το 2006!



«Μένω έκπληκτος. Προσβάλλει την κοινή λογική. Με αυτή τη νομοθετική πρωτοβουλία η κυβέρνηση επαναφέρει ρύθμιση του 2006 την οποία είχε ψηφίσει η Νέα Δημοκρατία. Με αυτού του είδους την αντιπολίτευση βρισκόμαστε μπροστά στην πόρτα του φρενοκομείου».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Υπ. Δικαιοσύνης Κοντονής, μετά την αντίδραση της ΝΔ διά του κ. Κυρανάκη, που αντιδρά αρνητικά στην ανάδειξη δικαστικών του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, στο ύπατο αξίωμα, πριν συμπληρώσει δύο χρόνια θητείας ως απλό μέλος του.

Και ο κ. Κοντονής τονίζει:
«Η ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση για κάτι που η ίδια είχε ψηφίσει το 2006. Ήταν χούντα η ΝΔ το 2006 που είχε νομοθετήσει το ίδιο που νομοθετούμε εμείς σήμερα; Όταν αποκάλυψα ότι η ρύθμισή μας είναι ταυτόσημη με τη ρύθμιση του 2006, τουλάχιστον οι εκπρόσωποι του τομέα Δικαιοσύνης της Ν.Δ. δεν ξαναμίλησαν, διότι ούτε εκείνοι πρέπει να το γνώριζαν. Δεν είναι αντιπολίτευση το να λες σε μία κυβέρνηση ότι πράττει απαραδέκτως, όταν νομοθετεί διάταξη την οποία είχες ψηφίσει πριν δώδεκα χρόνια. Δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια και ότι επανέρχεται σε καθεστώς κανονικότητας και καταφεύγουν σε αυτόν τον πεζοδρομιακό λόγο» κατέληξε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: