ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Παρέμβαση Κοντονή για την αθώωση Φλώρου - Αντίδραση της ΝΔ



Το βούλευμα με το οποίο άνοιξε ο δρόμος για την αποφυλάκιση του 39χρονου επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρου, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 21 χρόνια κάθειρξη για την υπόθεση της Energa - Hellas Power, ζητεί ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής. 


Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης το βούλευμα ζητείται προς έλεγχο διότι το διατακτικό του εγείρει πολλά και εύλογα ερωτήματα. Επίσης, στην ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης αναφέρεται πως θα πρέπει να υπενθυμιστεί στη Νέα Δημοκρατία ότι «τα βουλεύματα που εκδίδονται από τα αρμόδια δικαστικά συμβούλια δεν είναι κυβερνητικές αποφάσεις και καλόν θα είναι η ΝΔ να δηλώσει χωρίς περιστροφές αν συμφωνεί ή όχι με την προαναφερόμενη απόφαση».

Λίγες ώρες μετά την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Σταύρου Κοντονή, και την πολιτική αντιπαράθεση που προκλήθηκε με την ΝΔ για το συγκεκριμένο θέμα, η οποία δίνει κυβερνητικό χαρακτήρα στην αθώωση Φλώρου, ο ίδιος ο «πρωταγωνιστής» της υπόθεσης με ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο για ανακρίβειες και αφήνει αιχμές για την προσβολή του τεκμηρίου της αθωότητας του.

Ο Αρ. Φλώρος, ο οποίος είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη 21 ετών για την υπόθεση της Energa – Hellas Power και πρόσφατα αποφυλακίστηκε με όρους με ποσοστό αναπηρίας 67% λόγω ψυχιατρικών προβλημάτων αλλά και κρίσεων επιληψίας, στην ανακοίνωση που εξέδωσε αφήνει να εννοηθεί ότι θα ζητήσει και μείωση της ποινής του λόγω προσβολής του τεκμηρίου αθωότητάς του!

Ο Αρ. Φλώρος, αναφέρεται και στην υπόθεση της ηθικής αυτουργίας του στην απόπειρα ανθρωποκτονίας του δικηγόρου Γ. Αντωνόπουλο, υπόθεση για την οποία καταδικάσθηκε σε 13 χρόνια κάθειρξη με αναστολή. Όπως δηλώνει, η υπόθεση αυτή δεν συνδέεται με την αποφυλάκισή του και ακόμη δεν έχει εκδικασθεί σε δεύτερο βαθμό.

Επίσης, ο 39χρονος επιχειρηματίας κάνει λόγο για «λαϊκιστική ή μικρο - πολιτική» εκμετάλλευση» των προβλημάτων υγείας του, η οποία όπως επισημαίνει προσβάλλει την αξία του ως ανθρώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: