ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Περιμένει την καταδίκη του ρατσισμού Γρηγοράκου

Χωρίς φρένο και χωρίς να δέχεται αποδοκιμασία από την πρόεδρο του κόμματος στο οποίο ανήκει, ο βουλευτής της ΔΗ.ΣΥ. Λ. Γρηγοράκος επιμένει να επαναλαμβάνει τη “ρατσιστική και προσβλητική” φρασεολογία του όχι μόνο εναντίον του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Π. Κουρουμπλή, αλλά και εναντίον του συνόλου των ΑμεΑ.


Ο ΣΥΡΙΖΑ καυτηρίασε εκ νέου τόσο τις δηλώσεις Γρηγοράκου όσο και το γεγονός ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να μην παίρνει θέση. “Τόσος είναι ο κ. Γρηγοράκος, τέτοια λέει. Αλγεινή εντύπωση, όμως, προκαλεί η αφωνία της κ. Φ. Γεννηματά, η οποία, παρά τις αντιδράσεις φορέων και οργανώσεων, εδώ και μέρες σιωπά” υπογράμμισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Απαράδεκτες πολιτικά και κοινωνικά χαρακτήρισε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής τις δηλώσεις του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεωνίδα Γρηγοράκου όσον αφορά στη δυνατότητα του υπουργού να χειριστεί το θέμα της ρύπανσης του Σαρωνικού λόγω προβλήματος όρασης.


 Με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής επισημαίνει πως «αναμένει την άμεση αντίδραση της Φώφης Γεννηματά πιστεύοντας πως τέτοιου είδους και ήθους πεποιθήσεις δεν αντιπροσωπεύουν τον χώρο που εκπροσωπεί».


Τις τελευταίες ημέρες προσπάθησα να μην αναφερθώ στις δηλώσεις του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου λαμβάνοντας τες ως ένα λάθος της στιγμής. Παρατηρώντας όμως πως οι απαράδεκτες πολιτικά και κοινωνικά δηλώσεις του συνεχίζονται, αναμένω την άμεση αντίδραση της κυρίας Φώφης Γεννηματα πιστεύοντας πως τέτοιου είδους και ήθους πεποιθήσεις δεν αντιπροσωπεύουν τον χώρο που εκπροσωπεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: