ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Κέρδισε εντυπώσεις η πατραϊκή αποστολή στην Ταραγόνα




Δυναμική παρουσία στην Ταραγόνα της Ισπανίας είχε η αποστολή της οργανωτικής επιτροπής των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2019 που θα γίνουν στην Πάτρα. Στην Ισπανική πόλη διεξάγονται από την Παρασκευή οι Μεσογειακοί Αγώνες του 2018.

Στην Ταραγόνα στήθηκε περίπτερο για την προβολή των Παράκτιων Αγώνων του 2019 καθ’ όλη τη διάρκεια των Αγώνων στην Ταραγόνα.

Το περίπτερο είχε μεγάλη επισκεψιμότητα, όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ του το πατραϊκό σάιτ «stokokkino». Η αποστολή έκανε μια σειρά από επαφές με ομοσπονδίες και επιτροπές. Είχε μια όσμωση με την οργανωτική επιτροπή των Μεσογειακών Αγώνων αλλά και με τους αγώνες τσεκάροντας τα προβλήματα που κάθε διοργάνωση διαθέτει... αλλά και τις λύσεις.
 
Η αποστολή τράβηξε το ενδιαφέρον γι' αυτό μια σειρά από δημοσιογραφικές αποστολές ζήτησαν και πήραν συνεντεύξεις. 

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε  τόσο στις ομοσπονδίες όσο και στους δημοσιογράφους και ειδικά στις Ιταλικές αποστολές που ήταν οι διοργανωτές των προηγούμενων αγώνων το γεγονός πως μια σειρά από αθλήματα θα διεξαχθούν μέσα στην θάλασσα (sea water polo).

Επίσης η Οργανωτική Επιτροπή ήρθε σε επαφή και σε συζήτηση με μελή της ΔΕΜΑ και ενθουσιάστηκαν με το γεγονός πως ήδη έχουν κλειστεί χορηγίες.
 
Το ταξίδι στην Ισπανική πόλη για την προβολή των Αγώνων ήταν μια πρωτοβουλία της Οργανωτικής Επιτροπής, η οποία έδρασε με άκρα μυστικότητα περιορίζοντας το κόστος του ταξιδιού σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, φτάνοντας έτσι στο μάξιμουμ όφελος για την προβολή των Αγώνων της Πάτρας.

Μέλη της αποστολής είναι ο πρόεδρος της Ο.Ε. Θόδωρος Μενεγής και τα μέλη Αγγελική Τσονάκα, Άγγελος Ροζής και Κώστας Μαλαμής.

Εκτός του περιπτέρου που θα διαφημίζει τους Αγώνες της Πάτρας, θα μοιράζεται στους παρευρισκόμενους και φυλλάδιο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους Παράκτιους και θα αποτελεί και κάλεσμα στους αθλητές και τους φιλάθλους της Μεσογείου τη νέα χρονιά στην πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: