ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Εκφυλισμένη συμμετοχή στο συνέδριο της ΚΕΔΕ


Αναπαραγάγω από την προσωπική σελίδα στο fb του Kostas Kavouras το παρακάτω  σχόλιο. Είναι ενδιαφέρον καθώς με αυτή την φωτογραφία που παρουσιάζει γινόμαστε μάρτυρες του εκφυλιστικού φαινομένου, που πλήττει σχεδόν όλα τα κινήματα του κάποτε μαζικού χώρου.

Είτε πρόκειται για το Συνδικαλιστικό, είτε για το Φεμινιστικό, είναι για αυτό των πλειστηριασμών, είτε για άλλα κοινωνικά κινήματα, που έχουν καταντήσει υπόθεση για ολίγους!

Ολόκληρο συνέδριο ΕΝΠΕ και ΚΕΔΕ με Πατούλη πρόεδρο, προερχόμενον από το μαγαζί της ΝΔ μέσα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και συγκρίνετέ το με τα συνέδριο αλλοτινών εποχών!

Γι αυτό δικαιολογημένα ο διαχειριστής της σελίδας σχολιάζει τα παρακάτω:


Λίγες ώρες μετά την έναρξη του συνεδρίου της ΚΕΔΕ στην αίθουσα βρίσκονται το πολύ 30 άτομα. Σχόλασε το μαγαζί.

Οι απόντες είναι οι άνθρωποι που κατά τη λήξη των εργασιών του συνεδρίου θα εξουσιοδοτήσουν τον Πατούλη να εκδώσει δελτίο Τύπου με κάποιο βαρύγδουπο τίτλο, όπως: "Ηχηρό μήνυμα της ΚΕΔΕ - Όχι στο ν/σ για την τοπική αυτοδιοίκηση" και άλλα τέτοια.

Άνθρωποι που το μόνο που τους νοιάζει είναι να εξασφαλίσουν την επανεκλογή τους κι όλα τα υπόλοιπα είναι ψιλά γράμματα. Γι' αυτό κι εναντιώνονται στην απλή αναλογική - ούτε με την δημοκρατία ήταν ποτέ, ούτε με την συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: