ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Αήθεις, λούμπεν χαρακτηρισμοί από τον Ιά. Φωτήλα

Ο Ιά. Φωτήλας σχολιάζοντας το διορισμό του Βέλγου Γιαν Φαμπρ στη θέση  Διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών είπε: «Τι να περιμένει κανείς από έναν υπουργό Πολιτισμού, όταν έχει καταντήσει τον Πολιτισμό "αριστερά της τσουτσούνας…"», αναφερόμενος στην απόφαση του υπουργού Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά.

 

Ο «ευρωπαϊστής» και «αντιλαϊκιστής» βουλευτής του Ποταμιού μιλώντας, εντός του Κοινοβουλίου, για τον πολιτισμό τον χαρακτήρισε αηθέστατα!


Και τι δεν κάνει ο άνθρωπος, αρκεί να τον πάρουν στις γραμμές τους τα ΜΜΕ. Όταν οι χαρακτήρες είναι... αβαθείς, τότε δοκιμάζονται πραγματικά. Αποδεικνύεται το ενδότερο είναι τους. Παράδειγμα και ο... ηθοπλάστης κύριος Φωτήλας, ο νεότερος, που δυστυχώς απέχει παρασάγγας από τον Α'. Όπως και η εποχή μας! 

Αήθεις χαρακτηρισμούς κατά της κυβέρνησης και του αρμοδίου υπουργού Πολιτισμού, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο εισηγητής του Ποταμιού Ιάσωνας Φωτήλας, (σ.σ.: να τον χαίρεστε, τον εισηγητή σας κύριε Θεοδωράκη, μήπως και εσείς θα θέλατε να έχετε άλλους δέκα σαν αυτόν;) λέγοντας πως «θα πρέπει να συμμαχήσουμε, με ένα σκοπό, να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση, να κηρύξουμε νέο ανένδοτο κατά των δήθεν δημοκρατών, αυτών που λυμαίνονται τον τόπο μας…».

Μα δεν έμεινε εκεί, που δεν πρόκειται παρά για πολιτικούς χαρακτηρισμούς...

Η αριστερά της... τσουτσούνας
 
Νωρίτερα
  είχε πει ο κ. Φωτήλας σχολιάζοντας το διορισμό του Βέλγου Γιαν Φαμπρ στη θέση Διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών «τι να περιμένει κανείς από έναν υπουργό Πολιτισμού, όταν έχει καταντήσει τον πολιτισμό «αριστερά της τσουτσούνας…», αναφερόμενος στην απόφαση του υπουργού Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά.

Και τούτα υπό το φως των προθέσεων του κυρίου Ιάσωνα του Αχαιού, που έχει φάει τα λυσσακά του να μετατρέψει το Ποτάμι, ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΕΩΣ στην ΝΔ. Αλλά δεν του... βγαίνει καθώς ο πρόεδρός του Στ. Θεοδωράκης συζητάει με την πρόεδρο Φώφη Γεννηματά του ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας τουλάχιστον ισότιμη μεταχείριση!

Και βρίσκει ευκαιρία να ξεσπάσει αηθέστατα ο Αχαιός βουλευτής, κατά του υπουργού Πολιτισμού και έτσι να δώσει διαπιστευτήρια στην ΝΔ! 

Τα όσα είπε ο βουλευτές του Ποταμιού προκάλεσαν την έντονη διαμαρτυρία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου που ζήτησε από τον προεδρεύοντα, να εγκαλέσει τον βουλευτή του Ποταμιού και να αποσύρει την ορολογία που χρησιμοποίησε κατά της κυβέρνησης. 

Ο κ.Φωτήλας πάντως αρνήθηκε να ανακαλέσει λέγοντας ότι «μπορεί να μου κάνει μήνυση ο κ. συνάδελφος…».


ΣΥΡΙΖΑ: Σε λούμπεν ακροδεξιάς, παραπέμπουν τα όσα του Ι. Φωτήλα 

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ, υπερασπιζόμενος την αξιοπρέπεια του Κοινοβουλίου, που ετρώθη βάναυσα, σε σχόλιό του ανέφερε:

«Οι σημερινές δηλώσεις του βουλευτή Ι. Φωτήλα αποτελούν μνημείο χυδαιότητας, το οποίο παραπέμπει, αν δεν ξεπερνά, στο ύφος και τη φρασεολογία που χρησιμοποιούν κύκλοι της λούμπεν ακροδεξιάς. 

Ο βουλευτής του Ποταμιού ανέδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το "ήθος"  του ως "ευρωπαϊστής" και "αντί-λαϊκιστής", όπως ο ίδιος παρουσιάζει τον εαυτό του. Μετά από αυτά, οι αναφορές του κ. Φωτήλα περί "δήθεν δημοκρατών" συνιστούν ακραία πρόκληση.

Καλούμε τον επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκη, να αποδοκιμάσει τις αθλιότητες του βουλευτή του κόμματος του».

1 σχόλιο:

aaa είπε...


ΕΝΑς ΦΩΤΗΛΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠ' ΤΟΝ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΡΙΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΦΩΤΗΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ AΠΟΓΕΙΩΜΕΝΟΣ? Η UFO.