ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ: Συντονισμένα οι απαντήσεις στο Μαύρο Μέτωπο




Προσπάθεια παραπληροφόρησης από την πλευρά των αντικυβερνητικών δυνάμεων, που έχουν συνασπιστεί κατά της κυβέρνησης!


Πέρα από την προπαγάνδα που γίνεται από τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά ΜΜΕ, η κυβέρνηση της αριστεράς  έχει να αντιμετωπίσει και την προπαγάνδα του διαδικτύου που γιγαντώνεται.
Ειδικά τις τελευταίες μέρες που τα ΜΜΕ απεργούν, και η αξιολόγηση βρίσκεται ένα βήμα πριν να κλείσει, στο διαδίκτυο παρακολουθούμε μια συντονισμένη προσπάθεια παραπληροφόρησης από την πλευρά των αντικυβερνητικών δυνάμεων, που έχουν συνασπιστεί σε Μαύρο Μέτωπο, με σκοπό να "φουσκώσουν" τον λογαριασμό και να φθείρουν την κυβέρνηση.
 Απέναντι σε αυτήν την κατάσταση οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ απαντούν συντονισμένα και με εμπεριστατωμένα επιχειρήματα στην προσπάθεια αυτή, ώστε να προβάλλεται η αλήθεια, με ενημερωτικά κείμενα.
Σκοπός είναι  αυτή ενημέρωση να φθάσει συντονισμένα μέχρι την Μ. Πέμπτη, όπου υπολογίζεται να κλείσει η αξιολόγηση. Τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πλέον πηγή πληροφόρησης για χιλιάδες πολίτες και δεν πρέπει αυτούς τους πολίτες να τους αφήσουμε στα χέρια της διαπλοκής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: