ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Τελικά δεν θα χρησιμοποιήσει ποδήλατο ο Δήμαρχος!


Φωτογραφία από τη χθεσινή συνέντευξη για την πορεία. Ακούγεται πως ο κ. Κορδάς (δεξιά)  διαφώνησε με τον Δήμαρχο Πατρέων (τρίτος από δεξιά του) όσον αφορά το σημείο εκκίνησης. Συγκεκριμένα ο κ. Κορδάς λαμβάνοντας, δια του τοπογραφικού φακού, τα σχετικά υψόμετρα της διαδρομής, διαπίστωσε πως ως σημείο εκκίνησης προσφέρεται καλύτερα το ύψωμα του Γηροκομειού, ώστε να... τσουλήσουν πιο εύκολα οι πεζοπόροι μέχρι το Αίγιο. Η διάσταση απόψεων αναμένεται να λυθεί σήμερον.


Και αύριο, φορώντας γυλιό, κράνος, παλάσκες και επ' ώμου φέροντας όπλο τύπου Γκρα,  να ηγηθεί των πεζοπόρων τμημάτων!


Υπό τον τίτλο «Με τρίκυκλο ποδήλατο ο Δήμαρχος Πατρέων στην πορεία!» και με υπότιτλο «Βραδινές πληροφορίες τον θέλουν να έχει υποστεί ποδάγρα, λόγω της εντατικοποίησης των προσπαθειών του, να προσελκύσει τους ανέργους!», χθεσινή ανάρτησή μας ανέφερε πως ο Κ. Πελετίδης αδυνατεί να ηγηθεί πεζοπορώντας, της πορείας μέχρι το Σύνταγμα.
Αυτά και άλλα, δεν ήσαν παρά αποκυήματα της οπορτουνιστικής φαντασίας των... αναθεωρητών της 12ης Ολομέλειας, που έσπευσαν, στο πλαίσιο του καθιερωμένου ελληνικού Πρωταπριλιάτικου ψέματος, να πλήξουν ακόμη και την ακεραιότητα της υγείας του... μπροστάρη Δημάρχου.
Χθες γράφαμε πως:  «επιφυλάξεις έχει το Istologio G. Mosxou, καθώς απόψε έγινε γνωστό ανεπισήμως πως ο Δήμαρχος Πατρέων υπέστη υπερκόπωση από την εντατικοποίηση των προσπαθειών του και ποδάγρα, με αποτέλεσμα να τίθεται ερώτημα όσον αφορά την συμμετοχή του στο περπάτημα έως το Σύνταγμα. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να τον βάλουν σε τρίκυκλο ποδήλατο, με ρυμουλκούμενο καροτσάκι!».
Γι αυτό απόψε, κατά την συγκέντρωση ενώπιον των πεζοπόρων, αφού τους συνιστήσει, από βάθρου ομιλητού, με την ιατρική του ιδιότητα, να προμηθευτούν ισοτονικά για το δρόμο, αναμένεται να προχωρήσει σε σαφέστατη διάψευση των αναγραφομένων και να δηλώσει υπευθύνως, με την συνοδεία ιατρικού πιστοποιητικού, υγεία πλήρη, «ηθικόν ακμαιότατον!
Και αύριο, φορώντας γυλιό, κράνος, παλάσκες και επ' ώμου φέροντας όπλο τύπου Γκρα,  να ηγηθεί των πεζοπόρων τμημάτων, ενώ πίσω θα ακολουθεί ο... άμαχος πληθυσμός και τα γυναικόπαιδα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: