ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Ούτε κουλούρι από το νέο φούρνο στο Καρτεράδο !

Ο φούρνος του επιχειρηματία που τον εμπόδιζαν τα ευκάλυπτα...


«...Έτσι για να φαίνετε πιο καθαρά από μακριά (λες και είναι καμιά παράγκα) κόβουμε τα δέντρα του πεζοδρομίου έξω από το μαγαζί...» στη Σαντορίνη!




Χαρακτηριστικός της νεογιάπικης αρπαχτικής διάθεσης που έχει εισβάλλει από καιρό στην νεοελληνική πραγματικότητα των τουριστικών νησιών μας, είναι η αδηφάγα διάθεση των... επενδυτών του καλοκαιριού, απέναντι στο περιβάλλον. Κακοποιούν την ελληνική φύση, ασελγούν κατά της ενιαίας οικιστικής εμφάνισης των συνοικισμών με την εισαγωγή δομικών στοιχείων πέρα και έξω από κάθε νόρμα του ΥΠΕΧΩΔΕ. Και αντιμετωπίζουν τον τουρισμό, από καταφύγιο επιβίωσης της χώρας μας σε αντικείμενο βανδαλισμού.

Αντιγράφω από την προσωπική σελίδα fb στο διαδύκτιο του χρήστη Dimitris Mosxos:


«Ο νέος φούρνος στον Καρτεράδο (σ.σ.: Σαντορίνης) θα ψήνει σε ξυλόφουρνο με ξύλα ντόπια, ευκάλυπτα φρεσκοκομμένα 4 τον αριθμό... έτσι για να φαίνετε πιο καθαρά από μακριά (λες και είναι καμιά παράγκα) κόβουμε τα δέντρα του πεζοδρομίου έξω από το μαγαζί... γιατί έτσι μας αρέσει εμάς στο χωριό μας να κάνουμε business... Υ/Γ: Να μην ξεχάσω να μην πάρω ούτε κουλούρι από εκεί...».

Τα... λείψανα των σφαγιασθέντων ευκαλύπτων...

ΔΕΙΤΕ μερικές παρατηρήσεις για το ίδιο θέμα:

Dimitris Pimenidis Χωρίς άδεια είναι ιδιαίτερα ριψοκίνδυνο, βρίσκεται και σε Επαρχιακή οδό.....
 
Ilias Poulis
Ilias Poulis Ειναι στο χέρι μας ως καταναλωτές να πραξουμε τα δέοντα. Εφόσον ενημερωθηκαμε δεν εχουμε δικαιολογία.
 
Antonis Eleftherakis
Antonis Eleftherakis Ποιος υπεγραψε την αδεια και με τι ανταλλαγμα ; Γιατι ειναι παρανομο 100%!!!
 
Christina Dimopoulou
Christina Dimopoulou Αντώνη, σε άλλο ποστ με το ίδιο θέμα βρήκα αυτό.
 
Antonis Eleftherakis
Antonis Eleftherakis Με αυτο το σκεπτικο ολες οι επιχειρησεις στον δρομο αυτο θα μπορουσαν να εχουν κοψει ολα τα δεντρα!!! Ζητω η Ελλας!
 
Christina Dimopoulou
Kanetsis Vangelis
Kanetsis Vangelis Τελικά οι φουρνοι θα γίνουν πιο πολλοί και από τα σουβλατζιδικα...... Να δούμε πόσοι θα μεινουν στο τέλος... Εγώ πάντως ψωμί ψωνίζω από ντόπιους φουρνους..... Έτσι νομίζω πρέπει να κάνουν και οι υπόλοιποι........



Αυτή την άδεια κοπής των ευκαλύπτων ποιος υπάλληλος υπηρεσίας την υπογράφει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: