ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Ή θα δεχθούν την κάθαρση ή θα υποστούν τις συνέπειες!


Τσίπρας προς Κοντονή: Ούτε βήμα πίσω - Ή θα δεχθούν την κάθαρση ή θα υποστούν τις συνέπειες
Αποφασισμένοι να τραβήξαν ως πέρα το σχοινί είναι οι Αλ. Τσίπρας και Στ. Κοντονής, παρά τις πολιτικές κια αθλητικές ασφιχτικές πιέσεις που δέχονται από μεγαλοπαράγοντες.

Τσίπρας: Ούτε
βήμα πίσω


Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΣΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ



Για τις εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου ενημέρωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στο Twitter, ενημέρωσε ότι ζήτησε από τον Στ. Κοντονή να μην κάνει βήμα πίσω. «Ή τώρα όλοι θα δεχθούν την κάθαρση ή θα υποστούν τις συνέπειες», σημείωσε χαρακτηριστικά.
 

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη είχε πραγματοποιηθεί η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού με τους εκπροσώπους των διεθνών οργανισμών του ποδοσφαίρου και της ΕΠΟ, χωρίς να βρεθεί κοινό έδαφος για συμφωνία. 

Ο Σταύρος Κοντονής ξεκαθάρισε ότι δεν αλλάζει την απόφασή του για τη διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας, αν δεν βρεθούν εκτός ποδοσφαίρου όσα στελέχη της ΕΠΟ διώκονται ποινικά και δεν λειτουργήσει άμεσα η Επιτροπή Δεοντολογίας, τονίζοντας πως δεν φοβάται ενδεχόμενο ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

«Στη FIFA προχωρήσατε σε αυτοκάθαρση χωρίς να διώκονται ποινικά αυτοί που τιμωρήσατε. Εδώ έχουμε στη Δικαιοσύνη ένα σωρό υποθέσεις και η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν έχει κάνει τίποτα, ούτε έχει την ευθιξία να παραιτηθεί. 


Αν αποβληθούν οι διωκόμενοι και καθαρίσει η κατάσταση στη διαιτησία, το Κύπελλο μπορεί να γίνει κανονικά» ήταν η θέση του υφυπουργού Αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: