ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Ν. Παππάς: Ολίσθημα της ΝΔ, θέμα ασφάλειας της χώρας


Ν.Παππάς: Ολίσθημα της ΝΔ να θέτει θέμα ασφάλειας της χώρας - Τί είπε για Σ. Ψυχάρη και Mega

Στο κεφάλαιο των τηλεοπτικών αδειών και σχολιάζοντας ειδικότερα τις τελευταίες εξελίξεις για το Mega, υπογράμμισε ότι οι μέτοχοι δεν είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις τους.

 
Τί είπε για Σ. Ψυχάρη και Mega«Ξέρουμε ποιος εκδότης είχε στενή σχέση με τη δικτατορία... Ας προσέχουν κάποιοι τι λένε, γιατί μπορεί να υπάρξουν απαντήσεις»


Το «γάντι» στην ΝΔ έριξε χθες βράδυ ο Νίκος Παππάς, τόσο για την ...ιδέα της να συνδέσει προσφυγικό και τρομοκρατία σε μια προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση όσο και για την εμπλοκή της με σκοτεινά κυκλώματα -ενόψει μάλιστα των αποκαλύψεων που θα κάνει η κυβέρνηση την ερχόμενη Τρίτη, για τις οποίες προϊδέασε άλλωστε. Ενώ αυστηρή προειδοποίηση έκανε σε καναλάρχες, και ονομαστικά στον Σταύρο Ψυχάρη.

Μιλώντας σε συγκέντρωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου, στην αναφορά που έκανε στην πρωτοβουλία της ΝΔ να ζητήσει συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, ο υπουργός Επικρατείας επέκρινε το «ολίσθημα» της αξιωματικής αντιπολίτευσης να διατείνεται ότι τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια των πολιτών από τους τρομοκράτες και τους πρόσφυγες ταυτοχρόνως. 

Με τον ομιλητή να δίνει και μια εξήγηση γιατί η ΝΔ προέβη στην κίνηση αυτή. «Η ΝΔ προσπάθησε να βρει μια αφορμή να μη γίνει η συζήτηση για τη διαφθορά, αλλά η συζήτηση αυτή θα γίνει», δεσμεύτηκε.

Ένα από τα βασικά θέματα της εκδήλωσης ήταν «ο πόλεμος στη διαφθορά και τη διαπλοκή» (από το σχετικό κάλεσμα), με τον Ν. Παππά να δίνει μια πρόγευση όσων θα γίνουν την επόμενη Τρίτη. «Ο λαός μας θα καταλάβει και θα ακούσει για πάρα πολλά πράγματα».

Ειδική αναφορά έκανε στα «γαλάζια» τιμολόγια, τα οποία συνδέουν την ΝΔ και τους φερόμενους εκβιαστές. «Η ΝΔ θα κληθεί να ξεκαθαρίσει αν πληρώνονται ακόμη, για ποιες δουλειές και ποια στελέχη της ΝΔ τους ελέγχουν αν κάνουν τη... δουλειά για την οποία πληρώνονται».

Στο κεφάλαιο των τηλεοπτικών αδειών και σχολιάζοντας ειδικότερα τις τελευταίες εξελίξεις για το Mega, υπογράμμισε ότι οι μέτοχοι δεν είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις τους και χτύπησε το... καμπανάκι, όπως είπε, να μην επιχειρήσουν κάποιοι να επιρρίψουν την ευθύνη των δικών τους ενεργειών ή παραλείψεων στην κυβέρνηση.

Έκανε και μία ονομαστική αναφορά: στον Σταύρο Ψυχάρη και την... έμπνευσή του ότι η σημερινή κυβέρνηση ανατρέχει στα εγχειρίδια Γεωργαλά! «Ξέρουμε ποιος εκδότης είχε στενή σχέση με τη δικτατορία... Ας προσέχουν κάποιοι τι λένε, γιατί μπορεί να υπάρξουν απαντήσεις», σχολίασε δηκτικά.

Παπαδημητρίου Νίκος-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: