ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ξεκίνησε ο μετροπόντικας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Μετά από 4 χρόνια απραξίας... πήρε μπρος ο Μετροπόντικας
 
"Φως" στην άκρη του τούνελ του Μετρό της Θεσσαλονίκης, αφού μετά από 4 χρόνια απραξίας, ξανάρχισε, σήμερα, τις εργασίες του ο Μετροπόντικας.


Μετά τη μακρά παύση των εργασιών στο βασικό έργο του Μετρό της Θεσσαλονίκης, τα έργα ξεκινούν ξανά με ταχείς ρυθμούς. 

Τα εργοτάξια που είχαν μείνει ανενεργά ζωντανεύουν ξανά και οι Μετροπόντικες ξαναπιάνουν δουλειά, μετά από τέσσερα χρόνια.
Ήδη σήμερα, παρουσία του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη, του Γ.Γ Υποδομών, Γιώργου Δέδε, του Πρόεδρου της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, Γιάννη Μυλόπουλου και του Διευθύνοντος Συμβούλου, Θεόδωρου Παπαδόπουλου, το πρώτο μηχάνημα ολομέτωπης κοπής (TBM) ξεκίνησε την πορεία του από τον υπό κατασκευή σταθμό της «Νέας Ελβετίας» με κατεύθυνση δυτικά μέχρι το σταθμό της Ανάληψης. '

Σε 30 μέρες (για λόγους ασφάλειας της κατασκευής) ξεκινάει και το δεύτερο ΤΒΜ ανοίγοντας έτσι τα τελευταία 1.890 μέτρα των δύο δίδυμων σηράγγων, που απομένουν για την ολοκλήρωση της γραμμής. Καθώς το 75% του συνολικού μήκους έχει ήδη υλοποιηθεί, η κατασκευή των σηράγγων αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: