ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Εντός και επί τα αυτά, η λύση του συγκυβερνητικού προβλήματος


Δύο πρόσωπα που επανέρχονται στο προσκήνιο μετά το ναυάγιο Πετσάλνικου.
 Στροφή διερευνητική στο πρόσωπο Λ. Παπαδήμου, αφού απερρίφθη η πρόταση Φ. Πετσάλνικου

Ναυάγησε τελικά η λύση Φ. Πετσάλνικου ως πρωθυπουργού της νέας κυβέρνησης. Οι δύο αρχηγοί  ΠΑΣΟΚ και ΝΔ οδηγούνται και πάλι στη λύση Παπαδήμου αύριο Πέμπτη. Μάλιστα δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε τηλέφωνο στον Λ. Παπαδήμο από τους Παπανδρέου και Σαμαρά μέσα από το Προεδρικό Μέγαρο, του πρότειναν την πρωθυπουργία αλλά ο Λ. Παπαδήμος επιφυλάχτηκε να απαντήσει και ζήτησε να συναντηθεί με τους δύο αρχηγούς.
Νέα σύσκεψη πολιτικών αρχηγών θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 10 το πρωί υπό την προεδρία του  Κ. Παπούλια, ο οποίος έπεισε και τον Γ. Καρατζαφέρη να επανέλθει μετά την θορυβώδη αποχώρησή του, καθώς τον απομόνωσαν σε άλλο δωμάτιο από αυτό που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συζητούσε με τους αρχηγούς του δικομματισμού. Αυτό ανακοινώθηκε ενώ συνεδρίαζαν στο Προεδρικό Μέγαρο οι Παπούλιας, Παπανδρέου και Σαμαράς
«Είναι μια ιστορική στιγμή για τη χώρα» είπε ο Γ. Παπανδρέου στον Κάρολο Παπούλια, κάνοντας  λόγο για «συνεργασία πολλών δυνάμεων»! Φυσικά με απούσα σύσσωμη την Αριστερά.
Μετά το ναυάγιο της συζήτησης των δύο αρχηγών του δικομματισμού, φθάνοντας στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ο πρόεδρος Αντ. Σαμαράς, δήλωσε τα εξής: «η μόνη αλήθεια είναι ότι εγώ δεν έχω πρόβλημα με πρόσωπα. Είναι ανοιχτός σε όποιον μου προτείνει αύριο ο κ. Παπανδρέου. Το κριτήριό μου δεν έχει σχέση με πρόσωπα. Την πρωτοβουλία για την πρόταση για νέο πρωθυπουργό την έχει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: