ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας καλεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση για το χαράτσι της ΔΕΗ



Από την κινητοποίηση των εργαζομένων στις 19-10-11.
  
Καταγγέλλει την έναρξη της διαδικασίας είσπραξης του χαρατσιού-τέλους ακινήτων 

Η Συντονιστική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με γράμμα της προς τον Αχαϊκό λαό, σχετικό με την επιχειρούμενη επιβολή των αντιλαϊκών μέτρων από την συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που πάνε «χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη», καλεί τον λαό να αντισταθεί στην επιβολή του κεφαλικού φόρου της ΔΕΗ έναντι των φορολογουμένων και χαιρετίζει την πρωτοβουλία φορέων της Πάτρας και του Δήμου Πατρέων, να καταδικάσουν την αντιλαϊκή πρακτική του χαρατσιού. Επίσης καλεί το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων και το Περιφ. Συμβούλιο Δυτ. Ελλάδας να πάρουν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες προστασίας των δημοτών και να διαθέσουν υπηρεσίες τους, όπως κάνουν και άλλοι δήμοι της χώρας.  
Από την πορεία της 19-10-11 στην Πάτρα.

Στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονται τα παρακάτω:

Η Σ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει
την έναρξη της διαδικασίας είσπραξης του χαρατσιού-τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ σε εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης, της Τρόικας και του μνημονίου. Τώρα η Κυβέρνηση εκβιάζει τους πολίτες και με την βάρβαρη απειλή διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος, για να εξασφαλίσει ότι θα εφαρμοστούν οι καταστροφικές για την κοινωνία πολιτικές της. Το μέτρο του χαρατσιού ακολουθεί τη μείωση μισθών-συντάξεων, την αύξηση της φορολογίας, την επιβολή της εφεδρείας και τη δραματική αύξηση της ανεργίας. 

Χαιρετίζει
την απόφαση πάρα πολλών φορέων και του Δήμου της Πάτρας να συντονίσουν τον αγώνα τους για να στηρίξουν τους πολίτες που θα αρνηθούν να καταβάλουν το φεουδαρχικής έμπνευσης αντιλαϊκό, αντιδημοκρατικό αλλά και αντισυνταγματικό «χαράτσι». Η σύσκεψη που έγινε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα, που δείχνει ότι οι κοινωνικές δυνάμεις ενεργοποιούνται και συντονίζονται για να απαντήσουν έμπρακτα στην αντικοινωνική πολιτική που θέλουν να τους επιβάλουν.
Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει και όλες τις άλλες πρωτοβουλίες αντίστασης, ανυπακοής και αλληλεγγύης πολιτών που αναπτύσσονται στην Πάτρα και στις γειτονιές της τις τελευταίες μέρες.

Καλεί
Το Δημοτικό Συμβούλιο στην επόμενη συνεδρίαση του που θα συζητήσει το θέμα, τη Δημοτική αρχή της Πάτρας αλλά και όλους τους δήμους της Αχαΐας, καθώς και το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτ. Ελλάδας, να πάρουν συγκεκριμένα πρακτικά μέτρα για τη στήριξη των δημοτών τους, διαθέτοντας τις υποδομές και τις υπηρεσίες τους, στα πρότυπα και άλλων δήμων της χώρας που έχουν ήδη προχωρήσει σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑ.

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

Πάτρα, 11 Νοεμβρίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: