ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Τώρα που λείπουν οι πολίτες, χορεύουν τα τρωκτικά»


Κασσελάκης: «Για τον Ουμπέρτο Έκο, Αύγουστος ήταν ο μήνας που δεν υπάρχουν ειδήσεις. Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, Αύγουστος είναι ο μήνας που ξεπλένει τα ίχνη του καθεστώτος του»

Όλα μέλι γάλα έγιναν τα συμβάτα για τα Τέμπη. Κανείς μέσα στην στενή, αφού τα παιδιά δεν την αντεχαν την προφυλάκιση. ενώ οι συγγενείς που περιμένουν δικαίωση για τους «57» νεκρούς τους αντέχουν! 

Η Νέμεσις κι όχι η αδελφή της η μικρότερη από τα Κραγκάγουλα, απένυμε δικαιωσύνη! Αποφυλακίστηκε κι ο σταθμάρχης που είχε βάρδια στη Λάρισα κατά το μοιραίο βράδυ όπου σημειώθηκε η σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Ο εφέτης ανακριτής έκανε δεκτή την αίτηση να αντικατασταθεί η προφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα με κατ’ οίκον περιορισμό και μάλιστα σε δωμάτιο που να μην έχει παράθυρο και πόρτα. Και επίπλέον απαγόρευσε την έξοδό του από τη χώρα.

Ο σταθμάρχης της Λάρισας ήταν προφυλακισμένος από τον Μάρτιο του 2023 αμέσως μετά την απολογία του για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη και αφού του ασκήθηκε  δίωξη. Ουφ, καιρός ήταν να αποφυλακισθεί!

Σημειώνεται  πως με βούλευμα  του Συμβουλίου Εφετών Λάρισας, έχει αποφυλακιστεί με τρεις περιοριστικούς όρους ο 63χρονος επιθεωρητής του ΟΣΕ ο οποίος είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί στις 31 Μαρτίου 2023. Κι έτσι ολοκληρ΄'ωθηκε η απονομή δικαιοσύνης!
 
Με αφορμή την αποφυλάκιση του Σταθμάρχη, ο Στέφανος Κασσελάκης μιλά για Αύγουστο, «μήνας που ξεπλένει τα ίχνη του καθεστώτος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τώρα που λείπουν οι πολίτες, χορεύουν τα τρωκτικά»

Στην σκληρή του επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες που εξαπέλυσε ο  Στέφ. Κασσελάκης, παραφράζει λόγια του Ουμπέρτο Έκο.

«Προχθές: Στο αρχείο οι υποκλοπές, νόμιμες οι παρακολουθήσεις των υπουργών (και παραμένουν υπουργοί!).

Χθες: Φιάσκι η σύλληψη των δολοφόνων του Καραϊβάζ. 

Σήμερα: Ελεύθερος ο σταθμάρχης των Τεμπών, το διορισμένο από τον Κώστα Καραμανλή "ανθρώπινο λάθος" στο οποίο φορτώθηκε όλη η ευθύνη του κρατικού εγκλήματος» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και προσθέτει:

«Η "σύγχρονη δεξιά" έχει το δόγμα "κάτσε λίγο στην άκρη και θα σε φροντίσουμε εμείς".

Για τον Ουμπέρτο Έκο, Αύγουστος ήταν ο μήνας που δεν υπάρχουν ειδήσεις.

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, Αύγουστος είναι ο μήνας που ξεπλένει τα ίχνη του καθεστώτος του. Τώρα που λείπουν οι πολίτες, χορεύουν τα τρωκτικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: