ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Απεργία 24ωρη, πάλι στην ιστοσελίδα της «Αυγής»

Συζήτηση σήμερα στη Βουλή για το αθωωτικό πόρισμα των εισαγγελέων

Το avgi.gr δεν θα μεταδίδει ειδήσεις από τις 6 π.μ. της Παρασκευής, 2 Αυγούστου έως τις 6 π.μ. του Σαββάτου αύριο 3 Αυγούστου, λόγω απεργίας που αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ (δημοσιογράφοι και της ΕΠΗΕΑ.

Αίτημά τους η επανέκδοση της καθημερινής εφημερίδας, η εξόφληση του μισθού Ιουλίου και η εγγύηση για πληρωμή του μισθού Αυγούστου. Παρά τις εγγυήσεις που έχουν λάβει οι εργαζόμενοι για παραμονή στην εργασία τους, η επιμονή σε 24ωρες απεργίες και η αναφορά την Δεξιόστροφης ΕΣΗΕΑ στον πρόεδρο Κσσελάκη, σταδιακά αποκτά αντιπολιτευτικά χαρακτηριστικά.  

Στο μεταξύ, στις 10 το πρωί της Παρασκευής σήμερα, θα συνεδριάσει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής επί των αιτημάτων για κλήση της εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη, και του αρμόδιου αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αχιλλέα Ζήση, προκειμένου να προσκομίσουν και να δώσουν εξηγήσεις επί του προκλητικού πορίσματος για τις υποκλοπές που αθώωσε την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι την σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών υποστηρίζουν όλα τα κόματα του δημοκρατικού τόξου της αντιπολίτευσης ήτοι τα πέντε κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Πλεύση Ελευθερίας και ΝεΑρ.

Κι αφού δεν κλείνουν το στόμα τους τα κόμματα της αντιπολίτευσης, του το κλείνει η ΕΣΗΕΑ ,ε την 24ωρη απεργία που κήρυξε στην ΑΥΓΗ, που αρνείται να επανεκδοθεί, με τα 750 φύλλα που πουλούσε και να αυτοχειριαστεί οικονομικά οδηγούμενη σε τραπεζικό δανεισμό! Και όχι μόνον...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: