ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Που ακούστηκε αυτό; Ένα κυπελάκι παγωτό 10 ευρώ στην Σαντορίνη!

 

Κι ο κοινοτάρχης διατάζει εγκλεισμό των κατοίκων χάρη του δολαρίου, ε, τότε είμαστε χαμένοι ως λαός. Ραγιάδες, χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας!


Άρθρο του 

Διαχειριστή του Istologiou G. Mosxou

Στάση στις σκάλες του μουλαρόδρομου που οδηγεί στο γυαλό. Πόσες; Αμέτρητες... Κι επειδή ο καύσωνας το προκαλεί, ένα κυπελάκι παγωτό στο χέρι είναι ότι πει κανείς για να ξεδιψάσει! 

Τι ακούστηκε; Παγωτό στην Σαντορίνη; 

Μάλιστα 10 (δέκα) εύρω παρακαλώ το μικρό κυπελάκι. 

Μα τι λες χριστιανέ μου; 3,5 ευρώ έχει ένα κιλό παγωτό στο σούπερ μάρκετ! 

Ναι κύριε εδώ είναι Σαντορίνη. 

Σιγά μωρέ μην είναι η Κυανή Ακτή, ρε αγιογδήτες! 

Ο διάλογος δεν είναι φανταστικός. Είναι αυθεντικός, αυθεντικότατος! Ναι στην Σαντορίνη που ποδοπατιούνται στα σοκάκια των Φηρών και στις σκάλες των γαϊδουριών, απ' όπου και η φωτογραφία, ένα μικρό κυπελάκι παγωτό, που παλιότερα άξιζε ενάμισι ευρώ, τώρα η ασυδοσία των απατεώνων που γδέρνουν τους τουρίστες και μαζί και τους ντόπιους, δεν έχει όριο. 


Ο Δήμαρχος Θήρας Νίκος Ζώρζος έχει ζητήσει τον περιορισμό του Τουρισμού, αλλά υπάρχουν στοιχεία στην παράταξή του που φτάνει το θράσος τους να ζητούν από τους ντόπιους να κλειστούν στα σπίτια τους επειδή εμποδίζουν τους τουρίστες στους δρόμους! 

Και η μαφία των νυκτερινών καταστημάτων βασιλεύει. Σημεία του υπερτουρισμού αυτά, που τα βλέπουμε στην Ισπανία, στην Ιταλία κι αλλού. Ζούμε εποχή Τρούμπας του Πειραιά. Μέρες του «καλώς το το δολάρια». «Καμάν Τζώνη και τους στέλνουμε στο διάολο τους ντόπιους. Εντώ είναι μπαλκάνια, ότι γκουστάρουμε κάνουμε»!  

Κι αφού ο Δήμαρχος δεν μπορεί να χαλιναγωγήσει  τον Πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Φηρών, που διατάζει εγκλεισμό των κατοίκων χάρη του δολαρίου, ε, τότε είμαστε χαμένοι ως λαός. Ραγιάδες, χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Φηρά, Σαντορίνης... Καύσωνας. Στάση στις σκάλες Ώρα 15.30. Εάλω η πόλις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: