ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

«Ελαττώστε τις μετακινήσεις γιατί περιμένουμε τουρίστες»

Τουρίστες στη Σαντορίνη
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Να ελαττώσουν τις μετακινήσεις χάρη των τουριστών, καλεί τους μόνιμους κατοίκους της Σαντορίνης ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Φηρών, Πάνος Καβαλάρης.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook -όπως ενημερώνει το , επίκειται «άλλη μία δύσκολη ημέρα» για το νησί της Σαντορίνης καθώς αναμένεται η «έλευση 17.000 επισκεπτών από τα κρουαζιερόπλοια» και  εφιστά την προσοχή του ντόπιου πληθυσμού επισημαίνοντας ότι «όσο μπορούμε ελαττώνουμε τις μετακινήσεις μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω ανάρτηση ενώ δημοσιεύτηκε και στη σελίδα της τοπικής κοινότητας Θήρας στη συνέχεια διεγράφη, ενώ σε αντίστοιχη κίνηση προχώρησε λίγο αργότερα και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας.

Η εν λόγω ανάρτηση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ορισμένους να σχολιάζουν ότι «εμείς δεν χωράμε στο νησί».

Αναρτήσεις
 
Υπενθυμίζεται ότι στο ίδιο μήκος κύματος με τον πρόεδρο της δημοτικής ενότητας Φηρών βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες και ο Πορτοσαλτε: που “καταργεί” τα καλοκαιρινά μπάνια του λαού  ο οποίος έφτασε στο σημείο να κάνει υποδείξεις σε όσους λίγους καταφέρνουν να κάνουν διακοπές καθώς… δεν υπάρχει αρκετός χώρος για τους τουρίστες.

«Τα μπάνια του λαού δεν μπορούν να γίνονται μόνο από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 30 Αυγούστου. Αυτό προσπαθώ να πω καιρό τώρα» άστραψε και βρόντηξε ο Άρης Πορτοσάλτε την προηγούμενη Παρασκευή, και πρόσθεσε:

«Έτσι όπως πάμε, αν θέλουμε τουρισμό και ο τουρισμός να μας φέρνει 20+ δισ. ευρώ στον τόπο, είναι γεγονός ότι εμείς οι κάτοικοι αυτού του τόπου θα υποχωρούμε έναντι των τουριστών. Διότι δεν χωράμε».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πορτοσαλτε: “Καταργεί” τα καλοκαιρινά μπάνια του λαού

Δεν υπάρχουν σχόλια: