ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Αλ. Τσίπρας: Είναι ακραία συντηρητικοί, ανίκανοι και ξεδιάντροποι



Σε ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους πολίτες στην μεγάλη πορεία ανασυγκρότησης της χώρας προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Νίκαια τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δίπλα στους κοινωνικούς αγώνες της νεολαίας και του λαού. 


«Στις 7/7 είχαμε την παλινόρθωση ενός πολιτικού καθεστώτος και πολιτικού προσωπικού που έχει τη βασική ευθύνη για τη χρεοκοπία της χώρας. Το πολιτικό αυτό προσωπικό έπαθε σύνδρομο στέρησης εξουσίας και διακυβέρνησης και επέστρεψε αποφάσισε να κυβερνήσει τη χώρα με ένα ακραία νεοφιλελεύθερο και ακραία συντηρητικό σχέδιο», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο ίδιος μιλώντας στην ανοιχτή συνέλευση - συζήτηση με πολίτες στη Νίκαια, στο πλαίσιο της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, πρόσθεσε δε ότι «το πολιτικό αυτό προσωπικό το χαρακτηρίζω ως ακραία συντηρητικό, ακραία νεοφιλελεύθερο, ανίκανο και ξεδιάντροπο».

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέλυσε ακριβώς αυτούς τους χαρακτηρισμούς που απέδωσε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη εκκινώντας από την αυταρχικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: