ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Σαντορίνη: Να ρασοφόρος καλόγερος να μάλαμα!


Ενεπλάκη σε τροχαίο το ημιφορτηγό του στην Σαντορίνη, με λεωφορείο και ξέσπασε με το λοστό-σκύλα που κουβαλούσε στην καρότσα του ντατσούν του, εναντίον του αντιθέτως ερχόμενου οχήματος, που είχε σταθμεύσει στην αριστερή λωρίδα του δρόμου αναμένοντας την Αστυνομία. 


Φυσικά και εκλήθη, εκ μέρους του οδηγού λεωφορείου το Αστυνομικό Τμήμα να λύσει την τροχαία διαφορά. Βλέπεται, ο Θεός δεν λύνει όλες τις διαφορές. Τα επίγεια τα έχει αναθέσει στους... υπηρέτες του θελήματός του!

Κάπως έτσι παρουσιάζονται, όταν τους συμφέρει, κάποιοι ιερείς, που ορισμένες φορές μετατρέπονται σε χειρότερους από τους... μαουνιέρηδες του παλιού καιρού στα κακόφημα λιμάνια!

Είναι οι στιγμές που δικαιώνεται η  λαϊκή ρήση: Να παπάς, να μάλαμα! 

Το βίντεο είναι αναρτημένο στο Youtoube από το  enikos.gr και κάνει θραύση στους κύκλους του διαδικτύου, γινόμενο viral!

Δεν υπάρχουν σχόλια: