ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Ελ. Κουντουρά ως καλύτερη υπ. Τουρισμού παγκοσμίως

Η Έλενα Κουντουρά, όταν παρέλαβε το Παγκόσμιο Βραβείο για την Αθήνα ως κορυφαίο προορισμό στην Ευρώπη 2018.


Τρία διεθνή βραβεία διεκδίκησε η Ελλάδα και η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά στον διεθνή θεσμό των PAΤWA International Awards, που θεωρούνται τα OSCAR του Τουρισμού. Αλλά τέσσερα διεθνή βραβεία για τον κλάδο του Τουρισμού απέσπασε στο πρόσωπο της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά η Ελλάδα στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού του Βερολίνου (ΙΤΒ). 

Στον διεθνή διαγωνισμό PATWA International Awards, τα «Όσκαρ του Τουρισμού», η Ελλάδα ανακηρύχθηκε «Ο καλύτερος προορισμός για διακοπές Αναψυχής» (Best Destination - Leisure), ενώ η κυρία Κουντουρά βραβεύθηκε ως «Η Καλύτερη Υπουργός Τουρισμού Παγκοσμίως» και παρέλαβε το βραβείο αριστείας «Woman Achiever» από το Ινστιτούτο Γυναικών της Νότιας Ασίας (ISAW) για την προσφορά της στην Περίθαλψη Γυναικών και Παιδιών. Το βραβείο απονέμεται σε γυναίκες με έντονη κοινωνική δράση σε παγκόσμιο επίπεδο, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Η υπουργός Τουρισμού βραβεύθηκε ακόμη από το Διεθνές Ινστιτούτο για την Ειρήνη μέσω του Τουρισμού (ΙΙΡΤΙ) - Celebrating Her, για την επιτυχημένη στρατηγική της Ελλάδας στην ανάπτυξη του Τουρισμού.

Έλενα Κουντουτρά μιλά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κυρία Κουντουρά έκανε λόγο για «μεγάλη αναγνώριση και σημαντική επιτυχία» για τον ελληνικό Τουρισμό και αφιέρωσε τα βραβεία στην Ελλάδα και σε όλους τους Έλληνες, «τον πιο φιλόξενο λαό του κόσμου», όπως είπε χαρακτηριστικά. Ευχαρίστησε δε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος, όπως τόνισε, την εμπιστεύθηκε και μοιράστηκε μαζί της «το όραμα για την ανάπτυξη του ελληνικού Τουρισμού», αλλά και όλους τους υπουργούς, «που ήταν πάντα δίπλα» της, το υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ, την ομάδα της και τον ιδιωτικό τομέα, ο οποίος «εργάστηκε εξίσου δυνατά για αυτή την επιτυχία». «Μέσα από την καρδιά μου, ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλους όσοι εργάστηκαν για να έχουμε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα», κατέληξε η υπουργός Τουρισμού.

Τα PAΤWA International Awards 


Τα PAΤWA International Awards απονέμονται τα 20 τελευταία χρόνια, είναι από τα πλέον καταξιωμένα στον χώρο της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας και δίδονται κάθε χρόνο στην κορυφαία τουριστική έκθεση του Βερολίνου, ΙΤΒ.

Η Ελλάδα για πρώτη φορά ήταν υποψήφια και μάλιστα για τρία βραβεία στον ιστορικό αυτό θεσμό. 

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά η Ελλάδα ήταν υποψήφια για το βραβείο καλύτερου προορισμού αναψυχής "Best Leisure Destination". Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά ήταν υποψήφια ως η καλύτερη υπουργός Τουρισμού παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: