ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Ακραίοι του ΚΚΕ προβοκάρησαν συγκέντρωση οικιστών

Φωτογραφία του Ilias Grigoris.
Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την χθεσινοβραδινή συγκέντρωση στην Παραλία Πατρών των οικιστικών συλλόγων που διεκδικούν απόδοση των εργατικών κατοικιών, οι οποίες αν κια έχουν περάσει 35 χρόνια, ακόμη δεν έχουν αποδοθεί από την πολιτεία στους δικαιούχους.


Εκφράστηκαν με ανοίκιες φράσεις κατά των συγκεντρωθέντων που ζητούσαν να λύσουν το πρόβλημα κατοικίας τους που εκκρεμεί επί 35 χρόνια


«Στημένοι» ακραίοι, προσκείμενοι στο ΚΚΕ, προσπάθησαν να υπονομεύσουν και διαλύσουν την συγκέντρωση στην Παραλία Πατρών οικιστών που προσήλθαν στο κάλεσμα των συλλόγων Παραλίας, Λεύκας και Ζαρουχλεΐκων, για να συζητήσουν με την Διοκήτρια του ΟΑΕΔ κα Καραμεσίνη, τον ΓΓ του Υπ. Εργασίας κ. Νεφελούση και τον υπ. Εργασίας κ. Πετρόπουλο. 

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η παραχώρηση των εργατικών κατοικιών στους δικαιούχους, που επί τριάντα πέντε χρόνια τώρα η ελληνική πολιτεία αρνείται την απόδοσή τους κια με την αποκελιστικά ελληνική πατέντα της προσωρινής παραχώρησης κρατά δεσμευμένους τους οικιστές.

Προφανώς η συγκέντρωση που σημείωσε απόλυτη επιτυχία, αφού το θέμα καίει, προκάλεσε δυσφορία  σε ελάχιστα φανατισμένα στοιχεια του ΚΚΕ, τα οποία άρχισαν να προβοκάρουν τους ομιλητές με ανοίκιες φράσεις, έντονες φωνές και παρεμβάσεις άεχετες με το θέμα που κλήθηκαν οι κάτοικοι να συζητήσουν.

Τελικά απομονώθηκαν και με την άμεση παρέμβαση οικιστών η συζήτηση κύλησε ήρεμα.  Τα παραπάνω σχολιάστηκαν δυσμενώς από παραβρισκόμενους, ενώ αποτυπώθηκαν και στη σελίδα fb του δημοτικού συμβούλου Πατρέων και ΓΓ του Δημ. Συμβουλίου Ηλία Γρηγόρη, ως παρακάτω:





ΑΠΟΨΕ....Ekδηλωση -Συζητηση του ΣΥΡΙΖΑ Πατρας....στην Παραλια Πατρων, με ομιλητες Νεφελουδη-Καραμεσινη....Η προσελευση της τοπικης κοινωνιας ξεπερασε καθε προσδοκια....

Σχόλια
Makis Lampros
Makis Lampros Δέκα τραμπούκοι του ΚΚΕ προσπάθησαν απο την αρχή να τορπιλίσουν την εκδήλωση,αρχικά με φωνές και ουρλιαχτά και στην συνέχεια με άσχετες τοποθετήσεις που απο μακριά φαινόταν πως υπήρχε οργανωμένο σχέδιο ματαίωσης της εκδήλωσης.Δεν τα κατάφεραν και η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου ενημερώθηκε για το ζήτημα της οριστικής παραχώρησης των κατοικιών στους δικαιούχους!
Pinelopi Alivizatou
Pinelopi Alivizatou ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΡΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΣΤΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ, ΠΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ?? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ...

Φωτογραφία του Ilias Grigoris.

Φωτογραφία του Ilias Grigoris.  
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αποπληρωμή οικίας μέσω γενναίου προγράμματος

Δεν υπάρχουν σχόλια: