ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Με την συμβολή του AVAAZ.org δίνεται λύση για το ΑΣΤΟ



Με την συμβολή και του AVAAZ.org, το ζήτημα της εξεύρεσης χώρου μετεγκατάστασης του ΑΣΤΟ βρήκε το δρόμο του.  Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο του ΑΣΤΟ – Επικοινωνούμε Σάκη Ροδίτη και το μέλος του Δ.Σ., Γιάννη Παστό, για το ζήτημα αυτό.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε μια πρώτη συζήτηση για τους χώρους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να καλύψουν τις ανάγκες του φορέα.

Συμφωνήθηκε να γίνουν από κοινού ενέργειες για την ανεύρεση των καλύτερων δυνατών χώρων και από τις δύο πλευρές και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας.

Επικοινωνώντας με τον πρόεδρο του ΑΣΤΟ το Istologio G. Mosxou, ενημερώθηκε, ότι από την πλευρά του επιδιώκεται σε δέκα ημέρες να υπάρξει νέα συνάντηση  για την λύση του προβλήματος, ενώ η αποχώρηση του ΑΣΤΟ θεωρείται δεδομένη, αλλά μέχρι τα Χριστούγεννα τουλάχιστον πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η αναζήτηση χώρων και η μετεγκατάσταση του ΑΣΤΟ.

Κατά τ' άλλα θεωρεί την συνάντηση πολύ εποικοδομητική και ελπίζει ότι θα υπάρξει θετική λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: