ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Ξεχασμένοι από τη δημοτική αρχή κι από χέρι κομμένοι!

Η φωτογραφία αδιάψευστος μάρτυρας.

Κι ο τ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου  Πατρέων ανέλαβε κοινωφελή δράση, αρχής γενομένης από την αποψίλωση χόρτων στο δρόμο!



«Υπόψη κάθε καλοθελητή…………….
 

Για να πάψουν να λένε ότι ο Δήμος κατ’ εξαίρεση έκοψε τα χορτάρια και καθάρισε το δρόμο στο σπίτι του Μπουρδούλη, τους ενημερώνω ότι τα χορτάρια τα έκοψα μόνος μου, με το χορτοκοπτικό του γείτονά μου του Παναγιώτη, και το δρόμο τον καθαρίσαμε μαζί με την γυναίκα μου και τη Ντίνα τη γειτόνισσά μας.
 

Τους ευχαριστώ πολύ…………………
 

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!»




Με τα παραπάνω ο τ. πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Πάτρων κια φίλος Κώστας Μπουρδούλης έπεσε με τα μούτρα στα κοινωφελή και αποψίλωσε όλοκληρη περιοχή από χόρτα που είχαν φθάσει να τον πνίξουν, στο ίδιο του το σπίτι. 

Καλλλικράτης γαρ. Κι ένας Δήμος Πατρέων που η έκτασή του είναι θηριώδης. Κι εκεί στα ορεινά, άντε περίμενε πότε θα φανεί δημοτικό συνεργείο από την Πάτρα. Ξεχασμένοι από τη δημοτική αρχή έτσι κι αλλιώς κι από χέρι κομμένοι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: