ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Συνωμοσία... Μωμόγερων από την Κοζάνη και Ποντίων

Ευχάριστη η έκπληξη για τον δήμαρχο Πατρέων που τυγχάνει ποντιακής καταγωγής!



Από κοινού με τη δημοτική αρχή τέλεσαν παραδοσιακά δρώμενα περιδιαβαίνοντας το κέντρο της πόλης, με ξεκίνημα από τον Άγιο Ανδρέα

Ευχάριστη συνομωσία «Μωμόγερων» από την Κοζάνη και Ποντίων από την Πάτρα έλαβε χώρα σήμερα  Σάββατο 9-1-2016, στο Δημαρχείο Πατρέων, αλλά και εκτός αυτού!

Το αποτέλεσμα ήταν ένα αυθόρμητο γλέντι που εξελίχθηκε  το μεσημέρι έξω από το Δημαρχείο, όταν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, υποδέχτηκαν τους «Μωμόγερους» από την Κοζάνη καθώς και τα μέλη του Φάρου Ποντίων Πάτρας, που παρουσίαζαν το παραδοσιακό ποντιακό δρώμενο των «Μωμόγερων» περιδιαβαίνοντας το κέντρο της πόλης ξεκινώντας από τον Άγιο Ανδρέα.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε στην Πάτρα τα μέλη του Μορφωτικού και  Λαογραφικού Συλλόγου Τετραλόφου Κοζάνης καθώς και τα μέλη του Φάρου Ποντίων, ακολούθησαν τα κεράσματα και στη συνέχεια στήθηκε γλέντι με ποντιακούς χορούς και τραγούδια, στο οποίο συμμετείχαν και χόρεψαν και ο Δήμαρχος και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και οι πρόεδροι του Πολιτιστικού και του Κοινωνικού Οργανισμού, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι, και πολλοί πολίτες.

Κατά τη διάρκεια του δρώμενου ο Δήμαρχος Κ. Πελετίδης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, γνωρίστηκαν και είχαν σύντομη συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Κοζάνης Αριστοτέλη Πουτακίδη. 

Δείτε και τα... πειστήρια της συνωμοσίας, όπως αποτυπώθηκαν από τον αρμόδιο για την ψυχαγωγία επισκεπτών και δημοτικής αρχής! Και μάλλον θα ήταν ευχάριστω να εκληφθεί ως αρχή για εμπέδωση και παρουσίαση κι άλλων πολιτιστικών παραδόσεων που υφίστανται στην πολυπολιτισμική πόλη της Πάτρας!











Δεν υπάρχουν σχόλια: