ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

67ο Δημ. Σχολείο: Πίτα εν μέσω λύσης του κτιριακού;




Στη συνάντηση θα δοθεί η ευκαιρία στους γονείς να ενημερωθούν αναλυτικότερα

Μεθαύριο Παρασκευή 29 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 67ου Δημ. Σχολείου, στα Ζαρουχλέικα κόβει την πίτα του και καλεί τους γονείς να παραβρεθούν και να γίνουν κοινωνοί των προβλημάτων, που ταλανίζουν επί καιρό την περιοχή και μόλις τείνουν να οδηγηθούν στην εύρεση λύσης τους, μέσα από την συσπείρωση και τον αγώνα.


Όπως είναι γνωστό από πέρυσι το Μάρτη οι μικροί μαθητές του 67ου Δημ. Σχολείου Πατρών εκτός από την διδαχή  τους μέσα σε ανθυγιεινά κοντέινερ έχουν να αντιμετωπίσουν και τον καρκίνο κεραίας κινητής τηλεφωνίας που "ξεφύτρωσε" μέσα σε μία νύχτα!
 
Ιδίως το πρόβλημα της κατασκευής κτιρίου, εντός ιδιόκτητου οικοπέδου του σχολείου, χρονίζει από καιρού, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η κινητικότητα που παρουσιάζεται στο θέμα δίνει την ελπίδα ότι μπορεί να δρομολογηθεί λύση μέσα από πρόγραμμα του Υπ. Παιδείας.

Παράλληλα στη συνάντηση της πίτας θα δοθεί η ευκαιρία στους γονείς να ενημερωθούν αναλυτικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: