ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Η αναβάθμιση της μνήμης Ν. Τεμπονέρας ενόχλησε!

Διαβάστε τι γράφει αριστερά στην κορδέλα του στεφανιού που καταθέτει η αν. Υπ. Παιδείας, στο μνημείο Τεμπονέρα σήμερα στην Πάτρα! "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" και στη δεξιά πλευρά "ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ". Ποιοί δυσαρεστήθηκαν από αυτή την αναβάθμιση της εκδήλωσης μνήμης για τον δολοφονημένο καθηγητή;


Η στάση της Υπουργού Σίας Αναγνωστοπούλου ήταν σθεναρή και αντιμετώπισε με τη γροθιά υψωμένη τους μπαχαλάκηδες που προσπάθησαν να επιβληθούν προβοκατόρικα!


Κάποιοι, χωρίς να το μολογούν δημόσια, ενοχλήθηκαν από την φετινή αναβάθμιση της εκδήλωσης μνήμης που γίνεται κάθε χρόνο για τον αγωνιστή-καθηγητή Νίκο Τεμπονέρα, με την παρουσία του Υπουργείου Παιδείας, για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια και την κατάθεση στεφάνου από την εκπρόσωπό του, αναπλ. Υπουργό Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου. Έτσι εξηγείται η απόπειρα δημιουργίας δυσμενούς κλίματος εις βάρος της ιδίας, αλλά με στόχευση πολύ πιο ευρύτερη!

Να πρόκειται για ομάδα περιθωριακών τύπων, κοινώς μπαχαλάκηδων, που αργά και που εμφανίζονται από το πουθενά για προβοκάρουν δημοκρατικές εκδηλώσεις και να δημιουργήσουν εντυπώσεις; 

Θα το ευχόταν κανείς να είναι μόνον αυτό, εάν δεν ήταν ενέργεια ύποπτη, αφού πίσω συνήθως από τέτοιες ενέργειες κρύβεται το παρακράτος και ενεργεί κατά το δοκούν, εκμεταλευόμενο τις συνθήκες, αν δεν τις δημιουργεί κι όλας!

Πρόσφατο παράδειγμα αυτό της Αθήνας, μπροστά στα λουλουδάδικα επί της Βουλής, όπου μέλη του ΠΑΜΕ, για πρώτη φορά χθες, στα χρονικά της οργάνωσης, αλλά και του ΚΚΕ, προσπάθησαν να διασπάσουν τον αστυνομικό κλοιό μετά την κάθοδό τους από τουριστικά οχήματα σε τοποθεσία, που μόνον γι αυτά επιτρέπεται. 

Απ' ότι φαίνεται, ο επικεφαλής αξιωματικός της αστυνομικής φρουράς, έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο (ή μόνον αυτόν, κάτι που ερευνάται από την Υπηρεσία) και έκανε χρήση χημικών, όταν εδέχθη πίεση από τους διαδηλωτές, παρά την εντολή του Υπουργού οι δυνάμεις φρουράς να χρησιμοποιήσουν μόνον τις ασπίδες τους για την απομάκρυνσή τους! Και δυστυχώα αμαυρώθηκε ο ιερός χώρος έμπροσθεν του ναού της Δημοκρατίας!

Σε κάθε περίπτωση, στην εκδήλωση για την μνήμη Τεμπονέρα, η στάση της Υπουργού Σίας Αναγνωστοπούλου ήταν σθεναρή και αντιμετώπισε με τη γροθιά υψωμένη τους μπαχαλάκηδες που προσπάθησαν να επιβληθούν προβοκατόρικα! 

Δείτε τις φωτογραφίες που είναι αλιευμένες από το Thebest.gr

Δείτε ολόκληρη της φωτογραφία και τα αναγραφόμενα στο στεφάνι που κατέθεσε η αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας. Κατάθεση που έγινε για πρώτη φορά, μετά από 25 χρόνια!

Ο δημοκρατικός κόσμος που συμμετείχε παρέμεινε ψύχραιμος κια δεν ενέδωσε στους μπαχαλακηδες, απ' όπου κι αν προέρχονται!

Παγερά αδιάφορη στις προκλήσεις η Αχαιή αν. Υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, παρακολουθεί σεμνά και ανάμεσα στο πλήθος την εκδήλωση για τον δολοφονημένο αγωνιστή!



Δεν υπάρχουν σχόλια: