ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Εκτός ψηφοδελτίου ο Π. Χαϊκάλης λόγω δεοντολογίας

ΕΚΤΟΣ ψηφοδελτίων ΑΝ.ΕΛ. ο Παύλος Χαϊκάλης
Θα αποκατασταθεί, ίσως και σε κυβερνητική θέση, μετά το ξεκαθάρισμα της υπόθεσής του
 
Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», σύμφωνα με όσα είπε ο Πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Alpha και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. 

Ο κ. Καμμένος είπε ότι, συναντήθηκε χθες με τον κ. Χαϊκάλη και έκανε λόγο για μεγάλο δίλημμα, το οποίο συνίστατο στο να αποκλείσει τον κ. Χαϊκάλη αδικώντας τον ή να συμπαρασύρει όλους τους άλλους υποψήφιους σε έναν προεκλογικό αγώνα, που θα στηριζόταν στην υπόθεση Χαϊκάλη.

Ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., έκανε λόγο για «στήσιμο» στην υπόθεση Χαϊκάλη, προσθέτοντας ταυτόχρονα ότι, και ο ίδιος ο πρώην Υφυπουργός θα έπρεπε να δώσει εξηγήσεις για τη σχέση του με την Κυπριακή εταιρεία διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων και τούτο ασχέτως του γεγονότος ότι η σχέση αυτή είναι ανενεργή από το 2011.

Επίσης, ο κ. Καμμένος έθεσε το ερώτημα, γιατί η Επιτροπή του Πόθεν Έσχες της Βουλής παρέπεμψε την εξέταση της υπόθεσης αυτής μετά τις εκλογές.

Τόνισε δε, ότι ο κ. Χαϊκάλης παραμένει στο κόμμα, προσθέτοντας ότι όταν ξεκαθαρίσει η υπόθεση, η αποκατάσταση του κ. Χαϊκάλη θα είναι πλήρης, της κυβερνητικής θέσης μη αποκλειομένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: