ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ: Με ένα SMS το ναι για την τελευταία θεση

Με... SMS ναι του Αλ. Μητρόπουλου στον Αλ. Τσίπρα για την τελευταία θέση...
Αλ. Μητρόπουλος:  Σύντροφε πρόεδρε σε ευχαριστώ για την τιμή της πρότασης

Με ένα σύντομο μήνυμα στο κινητό του Αλέξη Τσίπρα, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, αποδέχθηκε την πρόταση να είναι στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου της Περιφέρειας Αττικής.


"Σύντροφε πρόεδρε σε ευχαριστώ για την τιμή της πρότασης. Την αποδέχομαι καλή επιτυχία. Σας τιμώ Αλέξης Μητρόπουλος" έγραψε στο μήνυμα προς τον Αλέξη Τσίπρα, ο Αλέξης Μητρόπουλος.

«Θεωρώ ότι και αυτή η πρόταση είναι τιμητική να εκφράσω και με αυτή τη θέση αυτόν τον πολύπαθο λαό που με τίμησε", είπε μιλώντας στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" ο κ. Μητρόπουλος και πρόσθεσε:

«Θέλω να δείξω με ανωτερότητα και θα τους αποδείξω, ότι δεν υπήρχε και δεν υπάρχει ηθική και νομιμοποιητική βάση για να μου φερθούν έτσι. Αυτή την αδικία θα την αποτιμήσει ο κόσμος στην κάλπη. Δεν θέλω να φανώ αίτιος ενός κακού αποτελέσματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: