ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Για διεφθαρμένους πολιτικούς, διαπλεκόμενους γιατρούς, μίλησε ο διορισμένος Περιφερειάρχης

Ο κύριος Αγγελάκας διεκτραγωδεί τον πόνο του για τους πληττόμενους ασφαλισμένους από τους διεφθαρμένους πολιτικούς και τους διαπλεκόμενους γιατρούς ΙΚΑ και ΟΓΑ!


Οι συνταξιούχοι πάντως, θα μεταφέρουν κουτσούς και στραβούς την επόμενη φορά στον κ. Αγγελάκα
Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ
Υπέρμαχος των ταμείων Υγείας παρουσιάστηκε ο κύριος Εμμ. Αγγελάκας στην συνάντησή του με τους εκπροσώπους των συνταξιούχων, στην Περιφέρεια σήμερα. Εξαπέλυσε μύδρους κατά γιατρών του ΙΚΑ, κατά αυτών του ΟΓΑ, κατά φαρμακοποιών, αλλά και κατά πολιτικών! Κατά πάντων δηλαδή, γενικώς και αορίστως!
Δεν προσδιόρισε τον κομματικό χώρο προέλευσης των διεφθαρμένων πολιτικών και  όλων η σκέψη πήγε στους γνωστούς-άγνωστους, που συνδιαλέγονταν με την κρατική εξουσία επί σειρά τετραετιών. Και προφανώς όχι σε αυτούς, τους προερχομένους από την αριστερά, που μέχρι πριν τις εκλογές του Μαΐου, τα εκλογικά ποσοστά που λάμβανε το κόμμα τους ήσαν άκρως απαγορευτικά για σκέψεις περί εξουσίας. Ούτε στα όνειρά τους δεν φαντάζονταν αυτοί, τι γεύση αυτού του… φρούτου.

Και είπε ο Περιφερειάρχης Αγγελάκας, σύμφωνα με την καταγραφή του Istologiou Giorgou Mosxou:



«Η κατάσταση με την φαρμακευτική περίθαλψη είχε ξεφύγει. Υπήρξε ένα διαπλεκόμενο κύκλωμα γιατρών φαρμακοποιών και πολιτικών, οι οποίοι δεν παρακολουθούσαν την περίθαλψη, με αποτέλεσμα η φαρμακευτική δαπάνη να έχει φθάσει στα εξήμισι δισεκατομμύρια. Για μία χώρα των 11 εκατομμυρίων αυτό το ποσό ήταν απαράδεκτο. Γίνεται λοιπόν προσπάθεια να εξορθολογηθεί αυτό, γιατί οι φαρμακευτικές εταιρείες λάδωναν τους γιατρούς, οι γιατροί του ΙΚΑ και του ΟΓΑ δεν είχαν κανένα πρόβλημα γιατί έπαιρναν 1.200 ευρώ από μισθό και δεν είχαν κατέβει ποτέ σε απεργία, -δεν σας κάνει εντύπωση αυτό;- γιατί έπαιρναν άλλα τέσσερα, πέντε χιλιάρικα εξωθεσμικά από τις φαρμακευτικές εταιρείες. Κάνουμε λοιπόν προσπάθεια να εξορθολογήσουμε τις δαπάνες υγείας, που γίνονταν υπερβολικές και με δανεικά χρήματα».

Αυτά ικανοποίηση δεν προσέφεραν στους συνδικαλιστές, που βιώνουν  την πληρωμή των φαρμάκων από την τσέπη τους, σε κάθε άρνηση του ΕΟΠΠΥ να εξοφλήσει τους φαρμακοποιούς εγκαίρως, ενώ οι περικοπές στις συντάξεις έχουν γίνει βιολάκι, πότε με εισφορές έκτακτες, πότε με χαράτσια, πότε με επιπλέον φόρους!
 Απαντήσεις δεν δόθηκαν και στα μέσα του Ιανουαρίου 2013 αναμένεται η συνέχεια με διακομιδή ασθενών και μη αρτιμελών  ασφαλισμένων στην Περιφέρεια. Αυτό αφέθηκε να εννοηθεί εκ μέρους συνδικαλιστή, κατά την συζήτηση με τον Περιφερειάρχη.
Κουτσοί και στραβοί λοιπόν και κάθε είδους ασθενείς θα μεταφερθούν στην Περιφέρεια για να πειστεί ο κ. Αγγελάκας και να μεταφέρει το αίτημα στην συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: