ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Γιορτινή χθες βράδυ η ατμόσφαιρα στις προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας

Σκηνή από την ταινία του Μιζογκούτσι.


Οι σινεφίλ που έβγαιναν από την αίθουσα των Ster, μπορούσαν να γευτούν και Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα

Του ΤΑΚΗ ΜΑΡΤΑΤΟΥ
      (Από το thebrst.gr)
Ιδιαίτερα γιορτινή και ζεστή ήταν χθες Δευτέρα 17/12/2012 το βράδυ, η ατμόσφαιρα στις προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας στα Ster cinemas στη Βέσο Μάρε καθώς στο φουαγιέ των πολυσινεμά, 4 μουσικοί μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Λέσχης, Ελένης Δάσιου έπαιζαν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας έχει καθιερώσει πάντοτε στην τελευταία προγραμματισμένη ταινία της πριν τα Χριστούγεννα, να κάνει ένα γιορτινό χάπενινγκ. Φέτος τέσσερις αξιόλογοι μουσικοί από την Ορχήστρα Πατρών και την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων χάρισαν μία μουσική γιορτινή πανδαισία και αγαλλίαση με μελωδίες όπως το «Santa Lucia», το «Ave Maria», κ.α. στους σινεφίλ που έδωσαν και χθες στις 3 προβολές της Λέσχης δυναμικό παρών παρά τον έντονα βροχερό και άστατο καιρό.
Επίσης οι σινεφίλ που έβγαιναν από την αίθουσα των Ster, μπορούσαν να γευτούν και Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα όπως κουραμπιεδάκια και μελομακάρονα από τον Φάκαλο αλλά και λικέρ τεντούρα, «Κάστρο-Χάχαλη» που προσέφερε η Κινηματογραφική Λέσχη της Πάτρας.
Η ταινία που παίχθηκε χθες, ήταν το Αγγλικό φιλμ «Ο Χορός των κατασκόπων» του Τζέιμς Μαρς με τους Κλάιβ Όουεν, Αντρέα Ράιζμπορο η οποία ήταν συγκλονιστική στην ερμηνεία της ως νεαρή επαναστάτρια του ΙΡΑ και μητέρα ενός ανήλικου αγοριού αλλά και την Γκίλιαν Άντερσον του «X-Files».
Ο α’ κύκλος προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης της Πάτρας θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιανουαρίου 2013 με ένα γνήσιο αριστούργημα, μία Ιαπωνική ταινία του 1953, το «Ουγκέτσου Μονογκατάρι» του Κένζι Μιζογκούτσι που είχε τιμηθεί τότε προ 60 ετών με τον Αργυρό Λέοντα του φεστιβάλ της Βενετίας και το Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης παραγωγής.
Στις 14/1/2013 αναμένεται να ξεκινήσει ο β’ κύκλος προβολών με το Χολυγουντιανό ρομάντζο «Ένας μεγάλος έρωτας» με τον Κάρι Γκραντ.
Αξίζει τέλος να αναφερθεί, όπως τόνισε στο thebest.gr η πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας Ελένη Δάσιου, ότι ειδικά φέτος η προσέλευση των θεατών ήταν πολύ μεγάλη σε σημείο οι προγραμματισμένες προβολές από 2 να γίνουν 3. Υπολογίζεται ότι κάθε Δευτέρα περισσότεροι από 500 Πατρινοί σινεφίλ σπεύδουν να απολαύσουν τις ταινίες της Λέσχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: