ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

«Φίλος τον φίλο ηγάπα…» γιαυτό κι ο Φώτης Κουβέλης έσπευσε επειγόντως

Νίκο εσύ το νου σου στην Τριταία, εγώ καθαρίζω για πάρτη σου στην Αιτωλοακαρνανία!

Σκοπός η διάσωση του κινδυνεύοντος κολλητού του, υποψηφίου στην Αχαΐα

 
Στην Αιτωλοακαρνανία -όπως είναι γνωστό- και τη Β΄ Περιφέρεια Αθηνών θα είναι υποψήφιος ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, σύμφωνα με τα ψηφοδέλτια της ΔΗΜΑΡ, τα οποία δόθηκαν την Παρασκευή στη δημοσιότητα.
Εκείνο που προκάλεσε έκπληξη, πέραν της μορφής του ψηφοδελτίου, όπου για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε αριστερό ψηφοδέλτιο αναφέρεται το όνομα του επικεφαλής, λες και πρόκειται για ιδιόκτητο κόμμα, είναι η αναφορά στον επικεφαλής Επικρατείας.
Συνηθίζεται σε αυτή την τιμητική θέση να μπαίνουν μορφές, προσωπικότητες των Γραμμάτων, των Τεχνών, του αντιστασιακού κινήματος και τέλος πάντων ας μην είναι απόλυτα κομματικοί. Η ΔΗΜΑΡ αυτόν τον κανόνα τον ανέτρεψε. Και επειδή επαγγέλεται την ανανέωση της Αριστεράς -γιαυτό άλλωστε έφυγε από τον ΣΥΝ- αποφάσισε να βάλει επθκεφαλής έναν στενά κομματικό άνθρωπο. Έτσι εννοεί την ανανέωση! Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, τέθηκε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Σπύρος Λυκούδης!
Απορώ όμως. Χάθηκε μια προσωπικότητα ευρύτερου κύρους; Έπρεπε να μπαστακιάσει τον Λυκούδη στο Επικρατείας για να βγει σίγουρα βουλευτής;
Δεν παραδειγματίστηκε από τον ΣΥΝ, τον οποίο κατηγορεί για οπισθοδρόμηση, που ο ΣΥΝ πρότεινε και εδέχθη ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία, σε μία άγονη για την Αριστερά περιοχή, να μπει υποψήφιος ο Γραμματέας του κόμματος, ο Δημ. Βίτσας;
Αντί αυτού τι έκανε η ΔΗΜΑΡ; Μόλις έμαθε ότι ο Πρόεδρος Αλ. Τσίπρας τίθεται επικεφαλής του ψηφοδελτίου Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και ο Δημ. Βίτσας, μαζί με τον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Βαρεμένο μπαίνουν υποψήφιοι στην Αιτωλοακαρνανία, τότε ο Φώτης Κουβέλης αποφασίζει να μπει στην ταλαιπωρία και να τεθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ στον νομό.
Ο λόγος είναι απλός. Φοβάται ότι με ισχυρό το ψηφοδέλτιο στην Αχαΐα και με διακριτές προσωπικότητες στην Αιτωλοακαρνανία, ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται απειλή για τον υποψήφιο βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, τον πατρινό Ν. Τσούκαλη, ο οποίος επιπροσθέτως έχει να αντιμετωπίσει στην Αχαΐα και τον Γ. Παπανδρέου, ο οποίος έχει αναφορές στην Τριταία και με τον οποίο θα αλιεύσουν στην ίδια δεξαμενή του ΠΑΣΟΚ!
Υπενθυμίζω ότι Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία είναι μία εκλογική Περιφέρεια, υπό την ονομασία Δυτικής Ελλάδος.
Κατά τ’ άλλα στο Επικρατείας της ΔΗΜΑΡ συμμετέχουν ακόμη ο πρώην Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου Κωστής Παπαϊωάννου, ο καθηγητής Νίκος Δερμετζής, καθώς επίσης οι ηθοποιοί Εύα Κοταμανίδου και Γιάννης Μπέζος, η δημοσιογράφος Πόπη Διαμαντάκου κ.α. Παραθέτω και τα ονόματα υποψηφίων της ΔΗΜΑΡ στην Δυτ. Ελλάδα.

Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
1 ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΦΩΤΗΣ.
2 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ.
3 ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ.
4 ΜΑΓΑΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.
5 ΜΑΣΤΡΑΠΑ ΔΗΜΗΤΡΑ.
6 ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.
7 ΠΑΛΗΟΚΩΣΤΑ ΒΑΣΩ.
8 ΠΑΠΠΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ. 
9 ΠΑΤΡΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ.
10 ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ .
11 ΦΟΥΝΤΑ ΝΙΚΗ.  

Ν. ΑΧΑΪΑΣ
1 ΑΚΤΥΠΗ ΑΝΘΗ.
2 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
3 ΑΛΜΠΑΝΗ ΛΕΝΑ.
4 ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.
5 ΚΡΙΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.
6 ΚΟΚΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.
7 ΛΕΚΑΤΣΑΣ-ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΗΛΙΑΣ.
8 ΜΑΛΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ.
9 ΠΑΓΑΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
10 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ.
11 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ.
12 ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ.  

 Ν. ΗΛΕΙΑΣ
1 ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ.
2 ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.
3 ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.
4 ΚΟΛΛΙΑΣ ΘΟΔΩΡΟΣ.
5 ΜΑΝΔΑΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ.
6 ΣΚΟΥΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.
7 ΧΑΡΙΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ.
8 ΧΡΟΝΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: