ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Την αποφυλάκισή του ζητά με προσφυγή ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Μαζί την εποχή της κυβέρνησης στην θητεία της διαφθοράς του Χρηματιστηρίου, των Ολυμπαιακών και των μιζών στο ΥΕΘΑ.


Εάν εγκριθεί θα είναι μετά από μήνα και έτσι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα δείχνουν προεκλογικά ότι πατάσσουν την διαφθορά

Προσφυγή στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών για αποφυλάκιση, κατέθεσε χθες Δευτέρα ο Άκης Τσοχατζόπουλος με το αιτιολογικό ότι δεν είναι ύποπτος φυγής ή διάπραξης νέων αδικημάτων, καθώς δεν έχει πλέον την ιδιότητα του υπουργού ή άλλη κυβερνητική θέση ώστε να δύναται να συνεχίσει την παράνομη, όπως του αποδίδεται, δραστηριότητα του.
Αναφέρεται, επίσης, όπως τόνισαν οι συνήγοροι του σε ανακοίνωση τους, ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε καμία φάση της -σε εξέλιξη από 20μήνου- ευρισκόμενης διαδικασίας δεν έδειξε ασυνέπεια στις συναντήσεις του με τις αστυνομικές ή εισαγγελικές αρχές, αλλά αντίθετα με επανειλημμένα διαβήματά του ζήτησε ενημέρωση, πληροφόρηση και επιτάχυνση των διαδικασιών.
Όπως έγινε γνωστό ανεπισήμως, διότι από πλευρά διεύθυνσης φυλακών τηρείται σιγή ασυρμάτου για τις συνθήκες –δύσκολες κατά πληροφορίες- κράτησης του  Άκη Τσοχατζόπουλου, εκείνο που προβληματίζει τους υπευθύνους είναι η σκαιά αντιμετώπισή του από συγκρατουμένους του, καθώς και η γειτνίασή του με κρατουμένους από την οργάνωση «Πυρήνες της φωτιάς».
Τουτέστιν ο Άκης βιάζεται να βγει στην κοινωνία καθώς «της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες» κατά το παλιό γνωμικό και κυρίως διότι οι βασικές κατηγορίες του πηγάζουν από την παράνομη δραστηριότητά του ως υπουργός, που πλην όμως έχουν παραγραφεί αφού έχει παρέλθει πενταετία. Η όποια ευνοϊκή απόφαση εκδοθεί θα είναι μετά από ένα μήνα και έτσι δεν θα έχει πληγεί το κύρος των κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που σήμερα «κοκορεύονται» ότι πατάσσουν την διαφθορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: