ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Το ερχόμενο Σάββατο η βράβευση των μαθητών Πάτρας και Φαρών


Για τις εργασίες τους γύρω από τις συνήθειες των κατοίκων και τις συνθήκες μετακίνησης που επικρατούν στην Πάτρα
Η τελετή απονομής των Δημιουργικών Βραβείων της Εκστρατείας ECOMOBILITY 2011-12, θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου, 28 Απριλίου, στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, με την παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας, των Επιστημονικών Ιδρυμάτων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Εκπαιδευτικών, Γονέων και φυσικά των Μαθητών.
Τον Δήμο Πατρέων θα εκπροσωπήσουν η αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων, ΜΚΟ, Ένταξης Μεταναστών και Εξυπηρέτησης του Πολίτη κα Μαρία Ανδρικοπούλου–Ρούβαλη όπως και ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης κ. Ανδρέας Φίλιας.
Στην τελική εξάδα για τα βραβεία Σύνθεσης και Δραματουργικής Έκφρασης επελέγη η εργασία της ομάδας των μαθητών 9ου  Γυμνασίου Πάτρας, για το βραβείο ηλεκτρονικής έκφρασης επελέγη η εργασία της ομάδας των μαθητών του 21ου Γυμνασίου Πάτρας και για το βραβείο Εικαστικής Έκφρασης επελέγη η εργασία της ομάδας των μαθητών του Γυμνασίου Φαρών, μπαίνοντας στη τελική ευθεία της επιλογής που θα ολοκληρωθεί σε αυτή την εβδομάδα. Από τις έξι εργασίες των συγκεκριμένων κατηγοριών θα επιλεγούν οι τρεις που θα βραβευθούν.
Παρόντες ωστόσο στην τελετή, θα είναι όλες οι ομάδες των μαθητών που πήραν μέρος στην εκστρατεία και παρουσίασαν εργασίες που ετοίμασαν, εντοπίζοντας και μελετώντας, τα προβλήματα, που προκαλούν οι συνήθειες των κατοίκων και οι συνθήκες μετακίνησης που επικρατούν στην Πάτρα, δηλαδή οι ομάδες των μαθητών των 7ου, 9ου, 10ου, 11ου και 21ου Γυμνασίων της Πάτρας.
Η πρώτη ομάδα μαθητών, με τη πιο δημιουργική προσέγγιση από κάθε κατηγορία, θα φιλοξενηθεί στο ECOCAMP, στην Περιβαλλοντική Κατασκήνωση που διοργανώνει κάθε χρόνο το ECOCITY, στη διάρκεια της πρώτης εβδομάδα του Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: