ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

«Τα παιδία παίζη», αδιαφορώντας για τη δημοσιότητα


"Άγγελος, Ευάγγελος, ήρθε από μακρυά..."


 ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΟΡΙΑ το γεγονός ότι η χώρα «τσουρουφλίζεται» από την φωτιά των οίκων αξιολόγησης, που μόλις πριν λίγες ημέρες μας «σιγόψηναν» και χθες Τετάρτη 13-7-2011, ο ένας εξ αυτών υποβάθμισε περαιτέρω τα κρατικά ελληνικά ομόλογα με συνέπεια δυσμενείς επιδράσεις στα ελληνικά νοικοκυριά, κι ωστόσο οι αστεϊσμοί να μην λείπουν  από την πλευρά του εν δυνάμει «σκληρού» διαπραγματευτή υπουργού Οικονομικών Ευ. Βενιζέλου με τον πρόεδρου του Eurogroup Ζ.Κ. Γιούνκερ.

 

«Καλύτερα να είχαμε στείλει τον Αλέκο Παπαδόπουλο, που έχει το κατάλληλο ύφος για την περίσταση» σχολιάζει η εφημερίδα ΑΥΓΗ, η οποία δημοσίευσε το φωτογραφικό στιγμιότυπο.

 

Και για να επιστρέψουμε στη σοβαρή πραγματικότητα, ας παρακολουθήσουμε παρακάτω:

 

«το χρονικό μιας... προαναγγελθείσας υποβάθμισης που συντελέστηκε, καθώς και ο οίκος Fitch προχώρησε στην μείωση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας σε «CCC» από B+ . Έτσι, τα ελληνικά ομόλογα χαρακτηρίζονται πια όχι απλώς “σκουπίδια”, αλλά “σκουπίδια υψηλού κινδύνου”. Στην ανακοίνωσή του, ο οίκος επισήμανε ότι η υποβάθμιση “αντανακλά την απουσία ενός νέου, πλήρως χρηματοδοτούμενου και αξιόπιστου προγράμματος της Ε.Ε. και του ΔΝΤ για την Ελλάδα, σε συνδυασμό με την ενισχυμένη αβεβαιότητα για τον ρόλο των ιδιωτών πιστωτών σε οποιαδήποτε μελλοντική χρηματοδότηση, καθώς και με την εξασθενημένη μακροοικονομική προοπτική της Ελλάδας».

 

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ το αφήνω στην κρίση σας. Ή μήπως καλλίτερα στην κρίση του κυρίου Ευάγγελου;΄Εγώ αφού σημειώσω ότι το Ευ-άγγελος σημαίνει άγγελος καλών ειδήσεων, να θυμίσω, προς μη επίρρωση  τους στίχους του Διονύση Σαββόπουλου: "Άγγελος, Ευάγγελος ήρθε από μακρυά, τα νέα που μας έφερε ήταν όλα ψεύτικα...".

(Δ. Σαββ.: "20 χρόνια δρόμος")

Δεν υπάρχουν σχόλια: