ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Μουλόπουλος και Καλύβης την Τρίτη στην Πάτρα για το ΣΥΡΙΖΑ

Στιγμιότυπο Αρχείου από πορεία μπροστά στα γραφεία του ΟΣΕ Πάτρας



Στο Μέγαρο Λόγου εκδήλωση για το Μνημόνιο 2 και την 
Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ που θα γίνει στην Αθήνα 


Ο βουλευτής Επικρατείας  Βασίλης Μουλόπουλος και ο συνδικαλιστής Αλέκος Καλύβης από την Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ έρχονται στην Πάτρα και θα μιλήσουν για τις πολιτικές εξελίξεις μετά την ψήφιση από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ του Μνημονίου 2. Η Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ που διοργανώνει την εκδήλωση – συνέλευση καλεί τους φίλους και τα μέλη του  την 5η Ιουλίου 2011, ημέρα Τρίτη, ώρα 8 μ.μ., στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης.
Το θέμα της ομιλίας των στελεχών της παράταξης είναι «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στις πολιτικές εξελίξεις μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου πλαισίου». Οι Βασίλης Μουλόπουλος, βουλευτή Επικρατείας και  Αλέκος Καλύβης, μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, θα αναφερθούν εκτενώς και θα μεταφέρουν τις εκτιμήσεις της παράταξης σχετικά με τα γεγονότα στο Σύνταγμα. Θα επαναλάβουν τη θέση που διατύπωσε στη Βουλή ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας και θα επιμείνουν στην ανάγκη για δημοκρατική διέξοδο της χώρας με προσφυγή στις κάλπες το συντομότερον. Και θα τονίσουν:


"Στις 8-9 και 10 Ιουλίου 2011 θα πραγματοποιηθεί η Δ΄ Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ. Πολλαπλασιάζουμε τις προσπάθειές μας ώστε να γίνει πιο αποφασιστική και αποτελεσματική η πάλη της Αριστεράς ενάντια στην καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης. Συμβάλουμε στη δημιουργία ενός ισχυρού μαζικού κινήματος. Επιδιώκουμε την κοινή δράση των δυνάμεων της Αριστεράς. Καλούμε τον κόσμο που  εμπνέεται από την κοινή δράση της Ριζοσπαστικής Αριστεράς να πυκνώσει τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ, να αναζωογονήσει με νέους αγωνιστές/ριες, τις τοπικές οργανώσεις βάσης, τις κλαδικές και θεματικές επιτροπές, να αναπτύξει την πάλη ενάντια στην καταιγίδα των κυβερνητικών μέτρων και ταυτόχρονα να συζητήσει  οργανωμένα και δημιουργικά  τις προτάσεις της Συντονιστικής Επιτροπής, ώστε στη Συνδιάσκεψή μας να αποτυπωθεί η βούληση των μελών και του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ για ένα νέο  ουσιαστικό ξεκίνημα και για τη δημιουργία μιας νέας δυναμικής του ενωτικού μας εγχειρήματος. Δεν ξεχνάμε πόσο πληγώσαμε και πληγωθήκαμε το τελευταίο διάστημα, από διχαστικές επιλογές. Εγγύηση για να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα, είναι  η  ειλικρινής επιβεβαίωση της συμφωνίας μας  ότι πορευόμαστε όλοι μαζί, η ενίσχυση της κοινωνικής  μας γείωσης, η συνεχής εξωστρεφής δράση μας, η ενεργοποίηση του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ και η ουσιαστική συμμετοχή του στην αντιμετώπιση των προβλημάτων σε τοπικό και κλαδικό επίπεδο, καθώς και στις πολιτικές διαδικασίες που αφορούν στην κεντρική πολιτική μας παρουσία.

Στη συνέχεια από τη συνέλευση θα αναδειχθούν οι αντιπρόσωποι για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ που θα γίνει στην Αθήνα από τις  8 έως τις 10-7-2011. Επίσης την ίδια ημέρα το πρωί στις 11:30 θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΣΗΕΠΗΝ. 

Στιγμιότυπο Αρχείου, από τη συγκέντρωση στο ΕΚΠ, στις 28-6-2011.
  Μετά τη συνέντευξη, στις 2 μ.μ., θα γίνει συνάντηση με τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου στα γραφεία του και θα ακολουθήσει στις 7 μ.μ. συνάντηση με τη διοίκηση του σωματείου Γαλαρία στα γραφεία του Συνασπισμού. Τα μέλη των ΠΚ και της Νεολαίας ετοιμάζονται να πάρουν μαζικά μέρος στην εκδήλωση-συνέλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: