ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Σίγουρα, τούτη τη φορά δεν έφταιγε ο ΣΥΡΙΖΑ!


Στιγμιότυπο από τις διαμαρτυρίες (φωτογρ. από το πορτάλ Attacktv)

Ο πρόεδρος των ταξιτζήδων Π. Σκέτζος, εκλεγείς με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ

Διαμαρτυρία ταξιτζήδων απέτρεψε τη Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ

ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ Πόρτο Ρίο προχώρησαν, σήμερα 18-7-2011 - όπως είχε προαναγγείλει το attacktv - οι ιδιοκτήτες ταξί, με σκοπό να εμποδίσουν την προσέλευση των έξι υπουργών και υφυπουργών στην περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ. Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν κάποιοι από τους αυτοκινητιστές προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο το χώρο του ξενοδοχείου οπότε και είχε προγραμματιστεί η συνδιάσκεψη. Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να τους σταματήσουν και έγινε χρήση δακρυγόνων και άλλων χημικών έτσι ώστε να απομακρύνουν το συγκεντρωμένο πλήθος.
 Ο ΠΑΝ. ΣΚΕΝΤΖΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ των αυτοκινητιστών και ιδιοκτητών ταξί Πάτρας και Περιχώρων, εκλεγμένος με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τη αναμενόμενη διάλυση του κλειστού επαγγέλματος και την επίθεση της Αστυνομίας ζήτησε την παραίτηση Ραγκούση και τόνισε:
 «Προσπαθήσαμε - αυτοί που από μόνοι τους έχουν γίνει έκπτωτοι κοινωνίας και είναι δαχτυλοδειχτούμενοι και δεν τους θέλει κανένας να τους βλέπει - να τους αποτρέψουμε να πουν πάλι τα παραμύθια τους, που έλεγαν ως αντιπολίτευση, αλλά και ως κυβέρνηση. Ήδη έχουν κάψει δύο αυτοκίνητα κάποιοι απελπισμένοι ιδιοκτήτες. Χάσαμε το κεφάλαιό μας και θα συνεχίσουμε μέχρι να καταργήσει το νόμο ο Πρωθυπουργός που έχει ο ίδιος την ευθύνη.  Είναι παράνομο αυτό που κάνουν».
Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ σχετικά με τα συμβάντα ανακοίνωσε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Η Περιφερειακή Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας του ΠΑΣΟΚ, ύστερα από την σημερινή κινητοποίηση των ιδιοκτητών ταξί και την κατάσταση που δημιουργήθηκε γύρω από το ξενοδοχείο «Πόρτο Ρίο», έλαβε την απόφαση αναβολής της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης που είχε προγραμματιστεί για σήμερα. Το κυβερνητικό κλιμάκιο και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, που ήδη είχαν φθάσει στην Πάτρα, προσκάλεσαν τους εκπροσώπους των ιδιοκτητών ταξί να προσέλθουν αφενός σε συνάντηση και αφετέρου να καταθέσουν τις απόψεις τους από το βήμα της Συνδιάσκεψης. Αλλά αυτό δεν έγινε αποδεκτό και ο αποκλεισμός του ξενοδοχείου συνεχίστηκε, με ότι αυτό συνεπάγεται…».
ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ αναρωτιόντουσαν χθες πως και δεν τον κατηγόρησαν  πάλι για την διαμαρτυρία των ταξιτζήδων; «Άρα σίγουρα τούτη τη φορά δεν φταίμε για τις μούντζες που τους έστειλε ακόμη και ο Σκέτζος, ο δικός τους άνθρωπος» έλεγαν σκωπτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: